Η απίθανη αντίδραση ενός 5χρονού όταν έμαθε για τον gay αδελφό του [βίντεο]

Ίσως να ευθύνεται ο αυθορμητισμός και η παιδική αθωότητα, ίσως και πάλι ο 5χρονος Alfie να διαθέτει απλά κοινή λογική.

 


Article featured image
Article featured image

«Η αγάπη είναι αγάπη», και στο τέλος της ημέρας αυτό έχει σημασία, να δίνεις και να παίρνεις αγάπη χωρίς περιορισμούς και προϋποθέσεις. Όπως έκανε και ο μικρός Alfie δηλαδή, όταν ο 20χρονος αδελφός τους (γνωστός vlogger), Oliver Potter, αποφάσισε να του μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του.

«Θα μιλήσουμε για την αγάπη» , ξεκινάει να λέει ο Oliver στην αρχή του βίντεο και στη συνέχεια ρωτά τον μικρό του αδελφό, για τι είναι αγάπη. Ο μικρούλης δίνει πολύ χαριτωμένες απαντήσεις για τις ανθρώπινες σχέσεις κι ο Oliver αποφασίζει να τον ρωτήσει κάτι πολύ συγκεκριμένο: «Πώς θα ένιωθες αν παντρευόμουν έναν άντρα;» .

Η απάντηση του Alfie είναι τόσο αυθόρμητη και συγκινητική. Ο μικρούλης, έσκασε ένα μεγάλο χαμόγελο, έκανε μία υπέροχη παύση ενθουσιασμού κοιτώντας μέσα στα μάτια τον αδελφό του και του είπε: «Αν παντρευτείς έναν άντρα, αυτό θα είναι τόσο cool! Και συνέχισε εξηγώντας, ότι είδε μία ταινία στην οποία ένας «άντρας ήταν ερωτευμένος με έναν άλλο άνδρα» και «όλοι στην ταινία έλεγαν ότι αυτό είναι πολύ cool!» ….και πρόσθεσε ότι αυτό είναι «Cool, cool, cool!». 



 

*Με πληροφορίες από avmag.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ