Έχεις ακούσει για τα (κυπριακά) ξύλινα σπιτάκια δίπλα στη θάλασσα;

Αν είσαι στη φάση που ψάχνεις για το τι θα κάνεις στις διακοπές σου και δεν έχεις βρει κάτι που να σε ικανοποιεί, τότε μάλλον σου βρήκαμε λύση.

 


Article featured image
Article featured image

Και σίγουρα απέχει πολύ απ’ ότι ίσως έχει δει ή δοκιμάσει έως σήμερα.

Λίγα μόλις μέτρα μακριά από την παραλία του Αγίου Θεοδώρου στη Λάρνακα, τα ξύλινα σπιτάκια του Cyprus Glamping Park, αποτελούν μια (πολύ) ιδιαίτερη επιλογή διαμονής για διακοπές εντός του νησιού, που σίγουρα έχει να σου προσφέρει μια αλλιώτικη εμπειρία. Κρυμμένα ανάμεσα σε έναν όμορφο ελαιώνα, τα δύο πανομοιότυπα ξύλινα σπιτάκια είναι διακοσμημένα βάσει των προσωπικών αναμνήσεων των ιδιοκτητών από Αμερική και Κύπρο.

Το concept παρομοιάζει με αυτό της κατασκήνωσης, με τη διαφορά ότι διαθέτει διάφορες ανέσεις και πολυτέλειες. Το κάθε σπιτάκι είναι γύρω στα 40m2 και διαθέτει τουαλέτα, κουζίνα και καθιστικό, ένα διπλό κρεβάτι και ένα διθέσιο καναπέ που μετατρέπεται επίσης σε διπλό κρεβάτι και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα. Είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό και ασύρματο internet.

 



 

Διαβάστε επίσης: Ανακαλύψαμε (τι είναι) το Aelia, λίγο έξω από τη Λευκωσία



 

Το κόστος ξεκινά από 50 και φτάνει μέχρι 70 ευρώ το βράδυ, τους καλοκαιρινούς μήνες ανάλογα με τη ζήτηση, ενώ υπάρχει και μια επιπλέον χρέωση των 10 ευρώ για κρατήσεις Παρασκευή και Σάββατο. Οι τιμές είναι ανά σπιτάκι και όχι ανά άτομο.  

Το κάθε σπιτάκι διαθέτει κουζίνα την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για μαγείρεμα, ενώ από τον κήπο μπορείς να προμηθευτείς αυγά και φρέσκα λαχανικά. Τα σπιτάκια επιλέγουν άτομα όλων των ηλικιών που επιθυμούν να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν κοντά στη φύση και τη θάλασσα. Το πάρκο είναι ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια, παρέες και φίλους. Επίσης μαζί σου, μπορείς να πάρεις και το κατοικίδιο σου χωρίς επιπλέον χρέωση.  

 



 

Αν δεν γουστάρεις να χαλαρώνεις όλη μέρα πάνω στην αιώρα απολαμβάνοντας το καταπράσινο τοπίο, μπορείς να επισκεφθείς τον λαχανόκηπο του πάρκου, να μαζέψεις χόρτα και να φτιάξεις μια σαλάτα, ή να μαζέψεις φρέσκα αυγά από το κοτέτσι για μια νόστιμη ομελέτα ή ακόμα να κάνεις BBQ με την παρέα σου έξω στον κήπο. Αν πάλι είσαι της περιπέτειας, το κατάλυμα σου προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτου με 5ευρώ την ημέρα και να εξερευνήσεις τη γύρω περιοχή. Εναλλακτικά μπορείς να πας για τρέξιμο στη φύση ή κατά μήκος της θάλασσας, περπάτημα στον περίγυρο του πάρκου, ή ακόμα και να επισκεφθείτε το Camel Park στον Μαζωτό ή το Donkey Park στη Σκαρίνου.



Στοιχεία Επικοινωνίας:

Ιστοσελίδα: cyprusglamping.com.cy

Facebook: cyglamping

Τηλέφωνο για ελληνικά: 99 374252

Τηλέφωνο για αγγλικά και ρωσικά: 99 836028

 

 

Μπορεί να σ' ενδιαφέρει κι αυτό: 5 προτάσεις για εναλλακτική διαμονή στην Κύπρο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ