Αν κάνεις γυμνισμό, στην Κύπρο υπάρχει μια περιοχή κατάλληλη γι’ αυτό

Πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν να κολυμπούν στην θάλασσα απελευθερωμένοι από μαγιό και άλλα περιττά και παρόλο που στην Κύπρο δεν υπάρχουν καθορισμένες από το κράτος παραλίες γυμνιστών, αρκετοί λάτρεις του «σπορ» βρίσκουν τον τρόπο και το μέρος για να πετάξουν από πάνω τους τα «έξτρα» και να γίνουν ένα με τη φύση.

 


Article featured image
Article featured image

Όταν πριν λίγα χρόνια είχαμε γράψει σχετικό άρθρο για τις παραλίες γυμνιστών στην Κύπρο (διάβασε περισσότερα ΕΔΩ), ατυχώς δεν είχαμε συμπεριλάβει και το συγκεκριμένο σημείο στην Πάφο. Τότε βέβαια ίσως να μην είχε γίνει ακόμη σημείο γυμνιστών, γι’ αυτό και δεν είχε πέσει στην αντίληψη μας.

Εντούτοις όπως φαίνεται, στην Πάφο και συγκεκριμένα στην Πέγεια οι γυμνιστές βρήκαν ένα απόμερο σημείο σε μια αρκετά πολυσύχναστη παραλία για να κολυμπάνε γυμνοί, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στην παραλία του Αγίου Γεωργίου Πέγειας, υπάρχει ένα νησάκι μέσα στη θάλασσα η Γερόνησος ή Ιερά Νήσος, στην οποία κατά τα αρχαία χρόνια υπήρχε κτισμένος ένας ναός αφιερωμένος στον Θεό Απόλλωνα και ήταν τόπος προσκυνήματος για τους Αρχαίους Έλληνες.

Εκεί λοιπόν σε αυτή την απόκρημνη και βραχώδη περιοχή, κάποιοι επιλέγουν να απομονωθούν και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα γυμνοί, έστω και αν η μετάβαση στο σημείο είναι δύσκολη.





 



Με πληροφορίες από το PafosPress.com


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ