Σεξομολογήσεις #331: «Επήα με τον φοιτητή μου τζαι εν το μετανιώνω»

Article featured image
Article featured image

Tipster μου καλησπέρα. Συλλογίστηκα πολλά πριν σου γράψω, αφού εν ήξερα τι να πω και πώς. Αν και καθηγήτρια σε τούτη την περίπτωση εν έβρισκα τα λόγια. Όπως τζαι να έχει, επειδή νιώθω ότι θέλω μια συμβουλή αποφάσισα να σου πω τον πόνο μου, πέρκει με βοήθησεις. Όπως σου είπα είμαι καθηγήτρια σε Πανεπιστήμιο, κοντά 40, αλλά θεωρώ ότι επειδή προσέχω τον εαυτό μου διατηρούμαι αρκετά καλά. Γενικά πάντα ήμουν εμφανίσιμη, αλλά χωρίς να προκαλώ. Παρόλα αυτά, ο άντρας μου (είμαστεν μαζίν 9 χρόνια, τα τρία παντρεμένοι) με το που με «έδησεν», άλλαξε στάση. Έγινεν απόμακρος, αδιάφορος, πλέον νιώθω τον όπως τον αρφό μου, παρά όπως τον άντρα μου. Τζαι καλλύττερα να μεν θίξω το θέμα του σεξ.

Ένα χρόνο πριν λοιπόν, πάνω κάτω έτσι τζαιρό που αρκέφκει η νέα χρονιά ανάμεσα στη νέα φουρνιά φοιτητών ήταν τζαι ένας φοιτητής που παρότι ήταν 20 χρονών, εφαίνετουν τουλάχιστον 25. Εν ήταν ιδιαίτερα ψηλός, αλλά επειδή ήταν που χωρκό τζαι εμεγάλωσε στα χωράφκια του παπά του εφαίνετουν ψημένος. Όμορφος άντρας, όχι κανένα πελλοκοπελλούην. Να μεν σου τα πολυλογώ στα μισά της χρονιά άρκεψα να νιώθω ότι ο τύπος εν με βλέπει μόνον ως καθηγήτρια του, αλλά θέλει κάτι παραπάνω. Εμείνισκεν συχνά τελευταίος να φύει που την αίθουσα, έκρετουν πρώτος. Είχεν συνέχεια απορίες τις οποίες έκαμνες τις κυρίως μετά που ετέλιωνεν η παράδοση, ώσπου μια μέρα είπεν μου το ξεκάθαρα «Θέλω να φκούμε μόνοι μας για ένα ποτό». Εσοκαρίστηκα! Όχι ότι εν το είχα καταλάβει, αλλά οκ τούτα μεταξύ φοιτητών και καθηγητών εν συνηθισμένα, αλλά εν μου ξανέτυχε να μου το πει κάποιος τόσο χύμα ότι γουστάρει με. Anw, εγώ είπα του ότι είμαι παντρεμένη τζαι ότι ενναιν σωστά τούτα τα πράματα, αλλά μέσα μου κάτι με έτρωεν. Μετά που μια βδομάδα περίπου που το περιστατικό, εγώ είχα τσακωθεί άγρια με τον άντρα μου τζαι την επόμενη ημέρα επήα χάλια μαύρα στο μάθημα. Τζίνος όπως φαίνεται εκατάλαβεν το τζαι στο τέλος έρκεται τζαι λαλεί μου «Ισχύει ακόμα η πρόταση για ποτόν αν θέλεις», έτσι όπως ήμουν εν ήθελα τίποτε άλλο. Τη νύχτα λοιπόν βρισκούμαστε σε έναν ήσυχο μπαράκι στη Λευκωσία να πιούμε το πότό μας. Ομολογώ πω εν επερίμενα να περάσω τόσον όμορφα! Το ένα ποτό βέβαια έφερεν το άλλον και μετά την μπουκάλα και εκαταλήξαμε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου μου τίτσιροι να φιλιούμαστε με πάθος. Είχα πολλά χρόνια να νιώσω γυναίκα με τούτον τον τρόπο. Ήταν άγριος τζαι γλυκός ταυτόχρονα, παθιασμένος τζαι τρυφερός, ναι ο 20χρονος. Περιττό να σου πω ότι που τότε μέχρι τζαι σήμερα οι συναντήσεις μας συνεχίζονται, με  προσοχή πάντα. Εν μπορώ να το εξηγήσω αλλά τούτος ο μιτσής επέλλανεν το είναι μου. Το θέμα είναι ο άντρας μου τζαι ο περίγυρος. Ξέρω ότι ο γάμος μου εν νεκρός, αλλά εν ξέρω αν έχω το θάρρος να τον τελιώσω. Επίσης αν χωρίσω μετά τι εννά γίνει; Εννα μείνω με τον μιτσήν; Η κοινωνία; Η οικογένεια του; Πώς θα δουλέψει τούτον ούλλον;

Κ.

 

 

«Δασκάλα, δασκάλα, ποιος σε φίλησε;» Μόνο που όπως μας λαλείς, εν σε εφίλησεν μόνο έκαμεν σου πολλά πράματα ο ρόκολος. Όπως είπες τζαι συ στην αρχή, το να αναπτύσσονται ερωτικές σχέσεις μεταξύ δασκάλου – μαθητή, ήταν φετίχ διαχρονικά. Τωρά το θέμα εν ο χειρισμός. Όπως εκατάλαβα περνάς καλά, τζαι γουστάρεις την φάση με τον «μιτσήν» άρα γιατί να νιώθεις τύψεις και να έσιης ενδιασμούς για τη διαφοράν της ηλικίας τζαι για το τι θα πει ο κόσμος; Ζήσε μάνα μου το πάθος σου τζαι άφησε τούτες τις απαρχαιωμένες και συντηρητικές απόψεις. Πρώτα όμως πρέπει να σταθείς στο ύψος σου τζαι να ξαπωλήσεις το φτωχό το πλάσμα που το περιπαίζεις. Εν γίνεται κοπελιά να θέλεις τζαι την πίττα σωστή τζαι τον σιύλλο χορτάτο. Κάτι πρέπει να κοπεί, τζαι άμεσα, γιατί αμαν σε κόψουν η διαπόμπευση ενναν χειρότερη. Τα πράματα εν απλά μάνα μου, χώριστον άντρα τζαι μείνε με το τεκνόν αν γουστάρεις τζαι κανένας εν θα σου πει τίποτε. Τζαι να σου πει, θα είναι επειδή ζηλεύκουν. Μόνον μιαν τελευταία συμβουλή έχω να σου δώκω, μεν ερωτευτείς τον «μιτσήν» γιατί αν αύριο έβρει μια ποιο «μιτσιάν» τζαι κολλήσει, εννα ακκάνεις το ένα, τζαι να σε πονούν ούλλα.

 

 



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ