«Διδυμότειχο Blues» με Νταλάρα και Μαχαιρίτσα στην Κύπρο

Δυο σημαντικοί καλλιτέχνες μοιράζονται τη σκηνή και ενώνουν τις φωνές τους για δυο συναυλίες σε Λεμεσό και Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Γιώργος Νταλάρας και  ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε ένα πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς, ωραίες μουσικές και τα καλύτερα τραγούδια τους, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Μια σπάνια συνύπαρξη που παραπέμπει αυτόματα σε βραδιές γεμάτες με τα πιο κλασικά, αγαπημένα, ποιοτικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών. Το μαζί επί σκηνής για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιώργο Νταλάρα ήταν πολυαναμενόμενο αν σκεφτούμε πως η συνεργασία τους ξεκίνησε πριν 30 χρόνια με τη «ΣΚΟΝΗ» και συνεχίστηκε με φιλία και αγάπη δίνοντας μας κλασσικά τραγούδια όπως το «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ BLUES» και «Ο ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ».

Είναι βέβαιο ότι σε αυτή την συνεργασία τούς ενώνει η μεγάλη αγάπη και ο σεβασμός στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, στους Έλληνες συνθέτες και ποιητές, στους τραγουδοποιούς και στιχουργούς. Και τώρα, τους φέρνει στην ίδια σκηνή η αγάπη τους και η επιμονή τους για το καλό τραγούδι. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια και συστάσεις. Ο καθένας χωριστά έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο τραγούδι. Η συνύπαρξη τους, οι διασκευές τους, τα καινούργια τους τραγούδια και οι κοινές ερμηνείες τους.

Μαζί τους, συμπρωταγωνιστές επί σκηνής, εξαιρετικοί μουσικοί.

 

15 Σεπτεμβρίου / ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ

16 Σεπτεμβρίου / ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΧΟΛΗΣ ΤΥΦΛΩΝ 

Έναρξη συναυλιών: 21.00

 

 

Εισιτήρια:

«ΤΑΜΕΙΟ ΟΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ 158»

Τηλ: 25 38 28 55

ΤICKETHOUR.COM.CY

Tηλ: 77 77 70 40


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ