Πώς αντιδράς την ώρα του οργασμού; [15 άτομα περιγράφουν στη CITY]

Φωνάζεις ή απλώς το απολαμβάνεις σιωπηλά; Τρέμεις από ηδονή ή απλώς περιμένεις να τελειώσει και να ξαπλώσεις να κοιμηθείς;

 


Article featured image
Article featured image

Πολύ ιδιαίτερο πράγμα η σεξουαλική κορύφωση και πολύ προσωπικό. Στην αρχή, ξεκίνησε σαν μια πλάκα στο γραφείο, μα στη συνέχεια είπαμε να το κάνουμε και θέμα. Γιατί όχι, άλλωστε, όλα τα έχουμε κάνει θέμα.

Η αφορμή ήταν ένα project ξένης ιστοσελίδας που φωτογράφιζε πρόσωπα ανθρώπων την ώρα του οργασμού. Τις συσπάσεις του προσώπου, τις (αστείες) εκφράσεις που έχουμε σχεδόν όλοι, λίγο πριν ολοκληρώσουμε.

Κάτι τέτοιο βεβαίως δεν ήταν εύκολο να το κάνουμε εμείς, έτσι σκεφτήκαμε να στείλουμε σε μερικούς φίλους, που δεν κολλάνε σε τέτοια, για να μας πουν πώς αντιδρούν εκείνη τη μαγική στιγμή που κρατάει μερικά δευτερόλεπτα αλλά οι επιδράσεις της διαρκούν σχεδόν ολόκληρη τη μέρα.

 

Το ερώτημα ήταν απλό: «Πώς αντιδράς την ώρα του οργασμού; Περιέγραψε με λίγες λέξεις». Και το έκαναν.

 

Εκείνη την ώρα, απ’ ό,τι θυμάμαι δηλαδή, σφίγγω του μυς μου λες και ετοιμάζομαι για καβγά!

Μαρίνος, 26 ετών

 

 

Αν δεν είμαι στο πατρικό μου ή σε δημόσιο χώρο, τότε συνήθως βγάζω κάποιες φωνές την ώρα της κορύφωσης.

Παναγιώτης, 29 ετών

 

Ανασαίνω βαθιά. Σφίγγει το κορμί μου, και ανεβαίνουν οι παλμοί. Την ώρα της κορύφωσης γραπώνομαι από την πλάτη του συντρόφου μου και φωνάζω χαμηλώνοντας τον τόνο της φωνής μου.

Φιόνα, 29 ετών

 

Φωνάζω. Βασικά ξιτιμάζω πολλά. Εν μπορώ να το ελέγξω.

Ανδρέας, 23 ετών

 

 

Τίποτε ιδιαίτερο. Ούτε κλάμα, ούτε φωνές. Απλά απολαμβάνω τη στιγμή.

Έλενα, 33 ετών

 

Νομίζω η στιγμή του οργασμού αποτελεί τη μεγαλύτερη ηδονή που βιώνει το σώμα μου. Σφαδάζω από παροξυσμό και το μυαλό μου χάνει κάθε είδους συγκέντρωση. Βιώνω κάτι σαν οργασμική επιληψία. Μερικές φορές ένιωσα ότι θα πάθω ανακοπή...και άλλες νομίζω την έπαθα

Γιώργος, 29 ετών

 

Νομίζω είναι η μεγαλύτερη απόλαυση και ως έτσι το βιώνω. Δεν έχω standard αντίδραση, έχει να κάνει με το άτομο που είμαι κάθε φορά.

Νίκος, 30 ετών

 

 

Πρόκειται για ένα φανταστικό συναίσθημα. Μα ξέρεις τι σημαίνει να είμαι κολλημένη πάνω στον άντρα που γουστάρω, ο οποίος προσπαθεί να με ικανοποιήσει εξαντλώντας πάνω μου, όλα του τα ζωώδη ένστικτα; Νιώθω λες και κέρδισα το τζακ ποτ δύο φορές και κανένα πρόβλημα δεν μοιάζει μεγάλο εκείνη τη στιγμή.

Μελίνα, 25 ετών

 

Μια φορά, θυμούμαι, είχαμε πάει διακοπές με κάτι φίλους, σε ένα σπίτι με πισίνα στην Πάφο. Το μεσημέρι, ενώ οι άλλοι ήταν στην πισίνα, εγώ ανέβηκα στο δωμάτιο με τον Α. για τρελίτσες. Την άλλη μέρα ελέαν μου ούλλοι ότι πρώτη φορά άκουσαν γυναίκα να φωνάζει τόσο πολλά. Ειλικρινά, μέχρι τζιήνη τη μέρα δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι φωνάζω τόσο δυνατά. Επειδή όμως δεν θέλω να το καταπιέσω, φροντίζω πάντα να το κάνω σε ώρες και χώρους που δεν θα είναι κάποιος εκεί για να με ακούσει. Μια απόλαυση έχουμε, να την κόψουμε και τούτη;

Ελένη, 27 ετών

 

Είμαι κλειτοριδική και τρελαίνομαι με τη γλωσσίτσα ή το ακροδάχτυλο που την χαϊδεύει και την μουδιάζει. Ναι… ναι… μουδιάζει! Κι εκεί που όπως λέει και το άσμα ‘ζαλίζεται απ’ το πολύ ποτό, τα χείλη μου (τα κάτω) μυρίζουν σά-λι-ο’, ντιριντάχτα ντιριντάχτα και… σρρρρρρρρρρ πετάγεται η λάβα της ηδονής μου.

Εύα, 37 ετών

 

Έντζαι κάμνω τζαι τίποτε σπουδαίο...

Αντρέας, 38 ετών

 

Τι εν τούτο; Εν θυμούμαι.

Μαρία, 31 ετών

 

 

Μπαίνω στη σίγαση εκείνη την ώρα και προσπαθώ να καταλάβω τι μου γίνεται κάθε φορά. Αποφεύγω όμως να φωνάξω ή να τσιριλίσω γιατί φοούμαι να μεν τρομάξω τον σύντροφο μου.

Ελένη, 31 ετών

 

Χτυπιέμαι όπως ο ψαράς χτυπά το χταπόδι και συνήθως με πιάνει το κλάμα (από χαρά μάλλον).

Νανά, 34 ετών

 

Μουγκρίζω και χουφτώνω πολύ έντονα το στήθος. Γίνεται αυτόματα εκείνη την ώρα. Αλλά η εκτόνωση εν απίστευτη την ώρα που το κάμνω. Νομίζω ότι αν αντιδρούσα διαφορετικά εν θα ήταν τόσο απολαυστικό το finish. Πολλές φορές νιώθω πως είμαι ο Usain Bolt, τζαι πάω για το χρυσό!

Κώστας, 27 ετών

 

*Οι φωτογραφίες είναι από το φωτογραφικό project της Alina Oswald's «People’s Faces the Moment They Orgasm».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ