Αυτή θα είναι η μέρα με τις περισσότερες πτήσεις σε Λάρνακα και Πάφο

Εκείνη τη μέρα, αναμένεται να υπάρχει περίπου μια πτήση κάθε τέσσερα λεπτά και από τα δύο αεροδρόμια του νησιού, με τον αριθμό να αφορά και αφίξεις και αναχωρήσεις.

 


Αν έχετε προγραμματισμένο να ταξιδέψετε μέσα στις μερικές επόμενες ημέρες, καλό θα ήταν να ξέρετε ποια θα είναι η μέρα με το πιο βαρυφορτωμένο πτητικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με άρθρο του Sigmalive και πληροφορίες του Γραφείου Τύπου της Hermes Airport, η ημέρα με τις περισσότερες προγραμματισμένες πτήσεις από Λάρνακα και Πάφο (εκτιμώμενη) είναι η Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017, με 347 συνολικά πτήσεις (175 αφίξεις και 172 αναχωρήσεις).

 

Διάβασε επίσης: Πού νομίζεις ότι καταλήγουν τα αντικείμενα που κατάσχονται από τα αεροδρόμια

 

Από την άλλη, η ημέρα με τις λιγότερες προγραμματισμένες πτήσεις από Λάρνακα και Πάφο ήταν η Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017, με 81 συνολικά πτήσεις (41 αφίξεις και 40 αναχωρήσεις).

Αυτά τα νούμερα μεταφράζονται ως εξής: στις 6 Αυγούστου αναμένεται να υπάρχει περίπου μια πτήση κάθε τέσσερα λεπτά και από τα δύο αεροδρόμια, σύμφωνα με την Hermes Airport. Αυτός ο αριθμός αφορά και αφίξεις και αναχωρήσεις.

Ενώ στις 31 Ιανουαρίου 2017, την ημέρα με τις λιγότερες προγραμματισμένες πτήσεις, έφευγε ή ερχόταν ένα αεροπλάνο κάθε είκοσι λεπτά.


Πηγή: Sigmalive

Σχετικα

Influencer δημοσίευσε φωτογραφίες από το τροχαίο της και το ίντερνετ εξοργίστηκε

Πλέον το Facebook σε αφήνει να δεις όλα όσα ξέρει για σένα

Ανοίγει νέο πάρκο ψυχαγωγίας στη Λευκωσία

Η παραλία «Καρέτα» στο Κίτι οργώνεται από τρακτέρ

4 δελφίνια βγήκαν βόλτα ανοικτά της Λεμεσού

Γιατί δεν ενεργοποιούμε το a/c αμέσως μόλις μπούμε στο αυτοκίνητο