Η βραβευμένη ταινία «Good Will Hunting» στο θερινό σινεμά

Μια υπέροχη ταινία, την καταλληλότερη στιγμή του χρόνου, σε μια υπέροχη αυλή!

 


Article featured image
Article featured image

Το Faneromeni 17, το Φεστιβάλ Τεχνών του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου σε συνεργασία με το Δίκτυο Εθελοντών «Λευκωσιάζω» και το Δήμο Λευκωσίας, προβάλει τη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία «Good Will Hunting».

Με tagline «Κάποιοι δεν πιστεύουν στον εαυτό τους, μέχρι κάποιος να πιστέψει σε αυτούς», παρακολουθούμε τον Will Hunting, ένα νεαρό από τα λαϊκά στρώματα της Βοστόνης.

Παγιδευμένος και στοιχειωμένος από την καταγωγή, την οικογενειακή εγκατάλειψη και τη μιζέρια, ο Will εκτός από το να τριγυρνάει με τους κολλητούς, να πίνει μπύρες και να μπλέκεται σε καυγάδες, καθαρίζει και τα πατώματα του Πανεπιστημίου.

Είναι όμως κορυφαίο μυαλό, αν και ο ίδιος ακόμα δεν το έχει πιστέψει. Όταν μόνος του θα λύσει μια δύσκολη εξίσωση, ο καθηγητής του, θα του προσφέρει μια διέξοδο με την προϋπόθεση να δει έναν ψυχοθεραπευτή για να του λύσει το πρόβλημα της αντικοινωνικής συμπεριφοράς.

Ο ίδιος θα βγάλει εκτός ορίων τους ψυχοθεραπευτές μέχρι που θα εμφανιστεί ένας χαρισματικός ψυχολόγος που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και στο τέλος την αγάπη του ατίθασου επαναστάτη.

Το σενάριο του Matt Damon και του Ben Affleck κατάφερε να ξεχωρίσει και να συγκινήσει κοινό και κριτικούς με την υπέροχη ιστορία, την αυθεντικότητα και τις πηγαίες ερμηνείες.

 



Σκηνοθεσία: Gus Van Sant

Με τους Matt Damon, Robin Williams, Ben Affleck  κ.ά.



Save the Date

09.08.17– Τετάρτη @ 21:00

Πληροφορίες: 22 128157

Φανερωμένης 86-90, παλιά Λευκωσία

Είσοδος ελεύθερη

Τα βράδια των εκδηλώσεων, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ