Σεξομολογήσεις #337: Αντρουλλού καλεί Tipster

Article featured image
Article featured image

Α ρε Τίπστερ, έπεσα στην ανάγκη σου τζαι εγώ. Αρέσκει μου έτσι που τα λαλείς ίσια. Το λοιπόν, άκου. Ενδιαφέρει με σοβαρά ο Γιώργος. Έρκετουν στην εταιρεία που δουλεύκω τζαι εγνωριστήκαμε. Εμιλούσαμε πολλά τζαι για διάφορα. Είχαμε οικειότητα μεταξύ μας τζαι εκάμναμε αστεία. Εμίλησα του τζαι για τον πρώην μου τζαι ερωτούσε αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης. Είπα του ξεκάθαρα όχι. Δεν ήταν που περιέργεια που ρωτούσε, καταλάβαινα πως έδειχνε ενδιαφέρον. Επέτασσε μου κάτι υπονοούμενα που ήθελε να τα κατανοήσω τζαι έδειχνε μου φροντίδα. Έκαμνα του τζαι εγώ ναζούθκια τζαι ανταποκρίνετουν σεμνά. Εκτός που όμορφος, ετραβήσαν με πάνω του πράματα του χαρακτήρα του που είναι σπάνια. Ανησυχεί με, όμως, κάτι. Εμίλησε μου για μια φίλη του που χρόνια, τζαι είπε μου ότι είναι μόνο φίλοι τζαι δεν επαίχτηκε καμιά φάση μεταξύ τους. Εν αλήθκεια; Τα προφίλ του εν γεμάτα που φωτογραφίες τους μαζί. Aλλά μεν φανταστείς τζαι κάτι σπουδαίο, χλιαρά πράματα. Έγραφε της λόγια περί σεξ ρε Τίπστερ τζαι εκατάλαβα ότι τούτος ήθελε τζαι παρακαλούσε να τύχει κάτι, αλλά τούτη εν του εδίαν σσιοινί. Τωρά, μετά που χρόνια, εν ηξέρω τι παίζει μέσα στο μυαλό του, αν του έμεινε απωθημένο που δεν εκπληρώθηκε ποτέ ή αν του επέρασε. Που τα λόγια που μου έλεγε για τούτη, εκατάλαβα ότι εκρύανε. Τελευταίως, τούτη έγραψε κάτι περίεργα λόγια για έρωτες. Μάλλον εμίλησε της ο Γιώργος για μένα τζαι η βρωμοαγριόκαττα ένιωσε απειλή ότι μπορεί να τον χάσει. Τόσα χρόνια έφτυνε τον τζαι τωρά που βρήκε άλλην που του έδειξε ότι θα του δώσει πολλά τζαι με το παραπάνω, εζήλεψε η κάττα. Πραγματικά αν καταφέρω τζαι κάμω τον δικό μου εν να τον κάμω να ξεχάσει τζαι ήντα που την λαλούν. Έχει κάτι άντρες στραβούς που εν θωρούν την σωστή κατεύθυνση που πρέπει να πάνε, τζαι πάνε στη λάθος. Αν το κάμει, εν τέλεια μαννός. Σε περίπτωση που τα φτιάξω με το, Γιώργο, δηλαδή, εν να την έχουμε μέσα στα πόδια μας τζαι να ξέρει τα πάντα για μας; Όι, έτσι πράμα δεν θα το δεχτώ με τίποτε. Τούτος θέλει την, να υπάρχει στη ζωή του, δεν θα την ξαπολύσει. Θέλω το ή δεν το θέλω ξέρω το ότι θα την έχουμε, αλλά εν να τον έχω τζαι που κοντά τον δικό μου. Ξέρω εγώ τον τρόπο. Θα ησυχάσω μόνο όταν έβρει τζαι τούτη κανένα να κουρουκλυστεί τζαι αφήκει τον Γιώργο ήσυχο. Τι νομίζεις ρε Τίπστερ; Ο Γιώργος τωρά δεν έρκεται στην εταιρεία γιατί βρήκε αλλού δουλειά, έχει κάτι μήνες να μιλήσουμε. Είπε μου ότι θα χαρεί αν πάω τζαι δω τον. Θα παρακολουθώ την κατάσταση να δω πως πάνε τα πράγματα τζαι θα πράξω αναλόγως. Ένα πράμα ξέρω, ότι εν θα παραδώσω έτσι εύκολα τα όπλα. Έχω μάχη να δώσω τζαι έχω πολλές πιθανότητες να βγω νικήτρια. Ευχαριστώ πάντως.

 

Έσιει μήνες να μιλήσετε; Σοβαρά; Τζαι θεωρείς ότι τον έσιεις που κοντά! Για σύνελθε, σε παρακαλώ. Έμεινες να stalkάρεις τζαι να παρακολουθάς ήντα που γράφει στα σόσιαλ μίντια ο Γιώργος τζαι τι ανεβάζει τζείνη, τζαι μόνο που τούτα συγκόφκεις τι σκέφτεται τζαι τι προτίθεται να γίνει παρακάτω; Μα πού ζεις; Στον κόσμο σου, προφανώς! Έβαλες στοίχημα τον Γιώργο να γίνει δικός σου. Ερώτησές τον αν ενδιαφέρεται; Είδες το στα μάθκια του; Το να μας μιλά ένας τζαι να είναι καλός τζι ευγενικός μαζί μας, εν τζαι σημαίνει ότι εδάκκασε τζαι τη λαμαρίνα μαζί μας. Μπορεί να δακκάνει μόνο τα σιείλη του τζαι να μεν θέλει τίποτε παραπάνω. Μανία σιόρ, να ωραιοποιούμε οποιαδήποτε φιλική, γλυτζιά, ήπια, φιλοφρονητική, ευχάριστη συμπεριφορά τζαι να νομίζουμε ότι εν έρωτας τζαι αγάπες. Μπορεί να είναι μόνο σεβασμός, μόνο εκτίμηση ή απλά μια κίνηση φιλίας. Μεν τα ξεχειλώνετε από μόνα τους, αν δεν ξεχειλώσουν τα ίδια. Τούτα τα πράματα δεν γίνονται με το εσιέκκιππι. Τζαι να γίνουν με το κούντημα, πάλε εν να σπάσουν κάποια στιγμή τζαι άτε ύστερα να μαζεύκεις τα κομματούθκια. Πώς πρέπει να κινηθείς λοιπόν… Ζήτησε του Γιώργου να βγείτε για ποτό ή καφεδάκι. Να πείτε τα νέα σας, κι επ’ ευκαιρίας να ανταλλάξετε βλέμματα και να δεις πού το πάει. Αν εισπράξεις ενδιαφέρον, ανταποκρίσου και προχώρα παρακάτω. Αν νιώσεις ότι το πράμα δεν τζιυλά, τότε, άφησε τα όπλα κάτω και την μάχη που είσαι έτοιμη να δώσεις ξανασκέφτου την και δες αν όντως αξίζει τον κόπο.

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy

 

*Ο τίτλος Αντρουλλού καλεί Tipster δεν είναι δικός μας, αλλά ο τίτλος της αποστολέως πάνω στο email που έστειλε στην Tipster


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ