Η εβδομάδα που έφυγε στην Κύπρο μέσα από 10 «μεγάλες» εικόνες

Ας υποθέσουμε ότι κατοικείς στον Πλανήτη Άρη [ας υποθέσουμε, είπαμε] και ξαφνικά γίνεται ένα διαγαλαξιακός σεισμός και βρίσκεσαι στη νήσο Κύπρο, νιώθοντας, χωρίς υπερβολή, χαμένος στο διάστημα (sic).

 


Article featured image
Article featured image

Ανοίγεις το –τελευταίας τεχνολογίας- iMars σου, συνδέεσαι με το 150G σου και ψάχνεις με αγωνία στις μηχανές αναζήτησης και στα social media να μάθεις τι είναι αυτό το περίεργο μέρος που προσγειώθηκες.

Η διεπιστημονική/διαγαλαξιακή ομάδα της CITY, για ακόμη μια φορά ένωσε δυνάμεις και μάζεψε όλα όσα ταρακούνησαν την κυπριακή κοινωνία την εβδομάδα που μας πέρασε για να μη σε φάνε οι διαδικτυακοί δρόμοι.

 

 

Το εικονοστάσι της Ελένης Θεοχάρους και ο Οσιομάρτυρας Μάκης Γεωργαλάς [διάβασε σχετικά ΕΔΩ]

 

 

 

 

Η γαλοπούλα απ’ την Τουρκία που πιάστηκε στις υπεραγορές Άλφα Μέγα [διάβασε σχετικά ΕΔΩ

 

 

 

Πώς το στρίβεις το τιμόνι;

Εμείς δεν καταφέραμε να λύσουμε αυτή μας την απορία, αφού όσες φορές και να κοιτάξαμε τη φωτογραφία δεν καταφέραμε να δώσουμε απάντηση σε αυτό το πραγματικά ζωτικό ερώτημα.



 

 

 

Πωλούνται κυπριακά διαβατήρια 1+1

Αν θέλεις να φύγεις από τον Άρη, να μετακομίσεις στην Κύπρο και να πάρεις και υπηκοότητα μη σκας. Εδώ τα μοιράζουμε τζάμπα (η σχεδόν τζάμπα).

 

 

 

Παρκάρω όπου θέλω vol1

 

 

 

 

Παρκάρω όπου θέλω vol2



Παναγιώτης Λεωνίδου/Park Cyprus

 

 

 

 

Απόλλων – ΕΟΚΑ σημειώσατε Χ

Ήταν 1η Απριλίου της ΕΟΚΑ η αρχή και ήταν 28η Σεπτεμβρίου όταν ο Απόλλων Λεμεσού αντιμετώπισε την αγγλική Everton στην έδρα της, φορώντας μπλούζες με τα αρχικά της οργάνωσης για να υπενθυμίσουν στο στέμμα την ήττα του 1955-59. 

 

 

 

 

Bring the Parthenon Marbles back you bloody English people

Πριν τον αγώνα του Απόλλωνα, είχε προηγηθεί αυτός στο ΓΣΠ μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Tottenham την Τρίτη 26/9. Για ακόμη μια φορά το Βρετανικό στέμμα «έφαγε ήττα» αυτή τη φορά με τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να σηκώνουν πανό απαιτώντας πίσω τα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα.  

 

 

 

 

Χωρίς Σχόλιο

 

 

 

 

Και για να κλείσουμε ευχάριστα, ας ευχηθούμε όλοι μαζί στον ΠτΔ Happy Birthday, Mr. President.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ