Τι θα γίνει (επιτέλους) με το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην είσοδο της Λευκωσίας;

Αν ενοχλεί κι εσένα το συγκεκριμένο πρόβλημα τότε μην κάνεις παράπονα, ανέλαβε δράση.

 


Article featured image
Article featured image

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε συνεργασία με το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας προσκαλούν το κοινό σε ημερίδα για το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην είσοδο της Λευκωσίας και τη βιώσιμη κινητικότητα.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 στις 6μ.μ. στο Αμφιθέατρο Β108, Κτήριο Συμβουλίου – Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» στην Πανεπιστημιούπολη.

 

Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν τα ακόλουθα θέματα:

«Στρατηγικός σχεδιασμός του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για το κυκλοφοριακό στη Λευκωσία», Χρυστάλλα Μαλούππα, Διευθύντρια Τμήματος Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων

«Προτεραιότητα για το ΕΒΕ Λευκωσίας το κυκλοφοριακό», Στέλιος Αναστασιάδης, Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας

«Βέλτιστος Σχεδιασμός και Λειτουργία του Συγκοινωνιακού Συστήματος της Πόλης της Λευκωσίας: μια Πολυστοχική Διαδικασία», Λέκτορας Λουκάς Δημητρίου, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πολυτεχνική Σχολή.

 

Τη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συντονίσει ο Καθηγητής Συμεών Χριστοδούλου από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος της Πολυτεχνικής Σχολής. Θα αναπτυχθούν, μεταξύ άλλων, σημεία ενδιαφέροντος όπως ο στρατηγικός σχεδιασμός του Υπουργείου Μεταφορών προς επίλυση του κυκλοφοριακού, η βιώσιμη κινητικότητα, η σηματοδότηση, οι εφαρμογές έξυπνων πόλεων και η κατασκευή του τραμ.  Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θέσει ερωτήματα αλλά και εισηγήσεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ