Αυτή η νέα τάση στη γυμναστική είναι κάπως… άκυρη

Δεν έχουμε κάτι με τους νέους τρόπους εκγύμνασης, αντίθετα γουστάρουμε να δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα, όταν και άμα μπαίνουμε στη διαδικασία να γυμναστούμε, μόνο που κάποιες μέθοδοι είναι κάπως περίεργες έως άκυρες. 

 


Κάτι σαν τη νέα τάση γυμναστικής, που εμφανίστηκε στο Λονδίνο, και αγαπήθηκε σχεδόν αμέσως.

Η «Vitamin Me», όπως ονομάζεται αφορά όλους εκείνους που νοσταλγούν το καλοκαίρι και μισούν τον χειμώνα και κυρίως όσους δεν βλέπουν ήλιο συχνά.

Η τάση, που ξεκίνησε από το γυμναστήριο David Lloyd στο Χάμπτον κι έχει αρχίσει να εξαπλώνεται, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μικρές «δόσεις καλοκαιριού» σε συνδυασμό με έντονη άσκηση.

Το μάθημα -πάντα εντός αίθουσας- ξεκινά με 15 λεπτά ηλιοθεραπείας σε ξαπλώστρα, κάτω από μεγάλες ιδιωτικές λάμπες. Συνοδεύεται απαραιτήτως από «δοχείο» με αληθινή άμμο για τα πόδια, καθώς επίσης ήχους, εικόνες και μυρωδιές καλοκαιριού.   

Στη συνέχεια ακολουθεί 10λεπτη προπόνηση HIIT (High Intensity Interval Training), που είναι υψηλής έντασης αερόβια άσκηση με διαλείμματα. Η φιλοσοφία του HIIT είναι μερικά δευτερόλεπτα μάξιμουμ ένταση, τα μισά χαλαρή άσκηση και αυτό επαναλαμβανόμενα.   

  

Με πληροφορίες από Lifo


Σχετικα

Γιατί στη Σαντορίνη μαγειρεύουν και τρώνε λεοντόψαρα και γερμανούς;

Η μοναδικότητα της μικρής πουά ζέβρας που εντοπίστηκε ελεύθερη στην Αφρική

Γιατρός στην Κρήτη τραγουδά στους ασθενείς σε ογκολογική κλινική

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen