Αυτοί οι δρόμοι στο κέντρο της Λευκωσίας θα είναι κλειστοί σήμερα

Αν έχεις σκοπό να κάνεις βόλτα στο κέντρο της πόλης, μάθε ποιες διαδρομές πρέπει να αποφύγεις.

 


Article featured image
Article featured image

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι έχουν προγραμματιστεί εργασίες για την εγκατάσταση και ηλεκτροδότηση φωτεινής διάβασης πεζών μπροστά από την είσοδο του Μεγάρου Μιτσή στη Λεωφόρο Στασίνου. Η διάβαση θα διευκολύνει τους πεζούς να κινούνται με ευκολία από τους πεζόδρομους Λήδρας – Ονασαγόρου προς τη λεωφόρο Ευαγόρου μέσω της νέας γέφυρας της Πλατείας Ελευθερίας. 

Η εργασία αυτή θα γίνει το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 από τις 7:00 μέχρι τις 11 το πρωί. Κατ’ επέκταση η λεωφόρος Στασίνου στη συμβολή της με τη λεωφόρο Ευαγόρου θα παραμείνει κλειστή για 4 ώρες.

Η κίνηση από τη λεωφόρο Ομήρου θα διεξάγεται κανονικά προς τη λεωφόρο Ευαγόρου. Οι οδηγοί που κατευθύνονται από τη λεωφόρο Στασίνου προς τη λεωφόρο Ευαγόρου θα μπορούν να χρησιμοποιούν εναλλακτικά την οδό Αρνάλδας και την οδό Μπουμπουλίνας.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.

Ο Δήμος προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών.

Παράλληλα στη Λευκωσία, από τις 4μ.μ. σήμερα, μέχρι και τις 10π.μ. αύριο, θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης στη λεωφόρο Λεμεσού, από τη συμβολή με τη λεωφόρο Αγλαντζιάς, μέχρι τη συμβολή με τη λεωφόρο ΡΙΚ και στη λεωφόρο Αγλαντζιάς, από τη συμβολή με τη λεωφόρο Λεμεσού με κατευθύνση προς  Αγλαντζιά.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι δρόμοι  θα είναι κλειστοί  και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου παρακείμενων οδών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ