Λάτρης των sushi έβγαλε σκουλήκι-ταινία μήκους 1,5 μέτρου από μέσα του

Ένας φανατικός λάτρης των sushi, όταν διαπίστωσε πως ένα σκουλήκι προσπαθούσε να βγει από το σώμα του, την ώρα που βρισκόταν στην τουαλέτα, πήγε εσπευσμένα στο Κοινοτικό Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο στο Φρέσνο της Καλιφόρνιας.

 


Την ιστορία αποκάλυψε ο δρ. Kenny Bahn, ο οποίος εργάζεται στο συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής ιατρικού περιεχομένου, «This Won't Hurt A Bit».

Στο επεισόδιο με τίτλο «Παράσιτα», ο δρ. Bahn δήλωσε ότι ο νεαρός ασθενής, ασιατικής καταγωγής, ισχυρίστηκε ότι είχε διάρροια και αίμα στα κόπρανα πριν πει στους γιατρούς: «Θέλω να με εξετάσετε για σκουλήκια».

Ο ασθενής, ο οποίος δεν κατονομάζεται, ανέφερε ακόμη ότι νόμισε αρχικά πως τα εντόσθιά του βγαίνουν προς τα έξω, κάτι που του έδωσε την εντύπωση ότι πέθαινε.

Στη συνέχεια, όμως, κατάλαβε πως πρόκειται για σκουλήκι και ξεκίνησε να το τραβάει προς τα έξω ώσπου το έβγαλε όλο.

 


 

Ο δρ. Bahn, ωστόσο, δεν είχε πειστεί με τους ισχυρισμούς του ασθενούς μέχρις ότου αυτός έβγαλε ένα κομμάτι χαρτί υγείας και του έδειξε το γιγαντιαίο σκουλήκι-ταινία.

Μόλις το ξετύλιξε και το μέτρησε, διαπίστωσε ότι είχε μήκος πάνω από 1,5 μέτρο.

 Ο ασθενής συνειδητοποίησε ότι είναι πιθανό να κόλλησε το παράσιτο λόγω της καθημερινής κατανάλωσης σασίμι σολομού.

Γι' αυτό το λόγο ζήτησε από τον γιατρό να υποβληθεί σε θεραπεία προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το σκουλήκι-ταινία έχει αφαιρεθεί πλήρως από το σώμα του.

  

Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να δήλωσε στον δρ. Bahn ότι δεν έχει καμία διάθεση να φάει σολομό ποτέ ξανά.

Την ώρα που τα περιστατικά παρασιτικών σκουληκιών αυξάνονται στις δυτικές χώρες, η κατανάλωση σούσι ενέχει κινδύνους για την υγεία λόγω της πιθανής παρουσίας τους στα ψάρια και τα καλαμάρια, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε τον περασμένο Μάιο στο Βρετανικό Ιατρικό Περιοδικό (BMJ).Πηγή: Lifo


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ