Πού αναμένεται να σημειωθούν καταιγίδες σήμερα

Σήμερα Πέμπτη αναμένεται συννεφιασμένος καιρός, με βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά διαστήματα, σύμφωνα με το Kitasweather.

 


Οι καταιγίδες θα είναι τοπικά έντονες κυρίως σε παράλιες περιοχές με μικρού διαμετρήματος χαλάζι.

Στα ορεινά θα σημειώνεται πυκνή χιονόπτωση κατά διαστήματα, από περίπου 1200 μέτρα και άνω, με βαριά χιονόστρωση από περίπου 1400 μέτρα και άνω, αλλά σταδιακά μέχρι το απόγευμα η χιονόπτωση/χιονόστρωση θα επεκταθεί κατά 100 μέτρα πιο κάτω από τα υψόμετρα που προαναφέραμε.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 12 έως 14 στα παράλια και -1 βαθμό στη Χιονίστρα όπου θα επικρατεί παγετός.

Απόψε ο καιρός συνεχίζει συννεφιασμένος, με βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά διαστήματα. Σε καταιγίδα αναμένεται μικρού διαμετρήματος χαλάζι.

Στα ορεινά θα σημειώνεται πυκνή χιονόπτωση κατά διαστήματα, από περίπου 1100 μέτρα και άνω, με βαριά χιονόστρωση από περίπου 1200 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 8 έως 10 στα παράλια και -4 βαθμούς στη Χιονίστρα. Στα ορεινά θα επικρατεί παγετός

Την Παρασκευή συνεχίζει ο άστατος καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά διαστήματα. Στα ορεινά οι βαριές χιονοπτώσεις και χιονοστρώσεις κατά διαστήματα συνεχίζουν στα ίδια υψόμετρα με απόψε. Η θερμοκρασία δεν σημειώνει αξιόλογη μεταβολή σε σχέση με σήμερα.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η μέγιστη θερμοκρασία σημειώνει άνοδο. Τα βράδια ωστόσο παραμένει αρκετά ψυχρός καιρός και στα ορεινά/ημιορεινά θα σχηματίζεται παγετός.

Νέο σύστημα κακοκαιρίας αναμένεται την πρώτη βδομάδα του Φεβρουαρίου.


Σχετικα

Το ελληνικό νησί με τους περισσότερους ξένους τουρίστες για φέτος

Σιγουριά ότι η φωτιά στη Λάρα τέθηκε κακόβουλα

To 21ο Pafos Aphrodite Festival παρουσιάζει τη δημοφιλή όπερα του Giuseppe Verdi Macbeth

Σκύλος σώζει σκύλο

Το ελληνικό… δυνατότερο ηχοσύστημα αυτοκινήτου στον κόσμο [ΒΙΝΤΕΟ]

«Βομβαρδίστε με πυρηνικά τον Άρη»