Ένα εργαστήρι που μας μαθαίνει πώς να φωτογραφίζουμε σωστά τα pet μας

Για πρώτη φόρα στην Κύπρο ένα εργαστήριο φωτογράφισης κατοικίδιων ζώων, με την κυπριακής καταγωγής και πολύ επιτυχημένη φωτογράφο κατοικίδιων ζώων Maria Michael (Detheo Photography), κατευθείαν από το Λονδίνο (UK Pet Photographer Specialist).

 


Article featured image
Article featured image

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους που ενδιαφέρονται για την φωτογραφία κατοικίδιων και θα ήθελαν να γνωρίσουν τρόπους βελτίωσης αλλά και τα μυστικά ενός καλού marketing για την αύξηση της ζήτησης του πορτρέτου κατοικίδιων και προώθηση του συγκεκριμένου προϊόντος στην αγορά της Κύπρου.

Για εκατομμύρια άτομα από όλο τον κόσμο μια οικογένεια δεν είναι ποτέ συμπληρωμένη χωρίς την παρουσία ενός κατοικίδιου είτε αυτό είναι σκύλος, γάτος, άλογο κλπ...

Σύμφωνα με το Flickr οι φωτογραφίες γάτων και σκύλων είναι μεταξύ των πιο συχνών αναζητήσεων στο διαδίκτυο. Όμως, μια τέτοια φωτογραφία για να είναι επιτυχημένη κρύβει πολλές δυσκολίες.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες φωτογράφοι να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες που περιλαμβάνει η φωτογράφιση κατοικίδιων, και με την πρακτική εξάσκηση να είναι σε θέση να δημιουργούν πρωτότυπες και εντυπωσιακές εικόνες.

Η δομή του σεμιναρίου έχει σχεδιαστεί με τρόπο ώστε να γίνει κατανοητό και χρήσιμο τόσο σε ερασιτέχνες όσο και επαγγελματίες φωτογράφους.

Ημερομηνίες διεξαγωγής του εργαστηρίου είναι οι 6η & 7η Νοεμβρίου 2018.

Το σεμινάριο είναι υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και του Επίτροπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ και την υποστήριξη του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Αριθμός φωτογραφιών θα αξιοποιηθεί από την ομάδα Stressball Cy που διοργανώνει το εργαστήρι. Σημειώνεται ότι όλα τα καθαρά έσοδα από την αξιοποίηση των φωτογραφιών θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, που έχει να κάνει με την ευημερία των ζώων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο εργαστήριο: 97784019 ή στο email stressballcy@gmail.com και στο facebook page: www.facebook.com/Stressballcy/

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ