Ένα συνέδριο για όσους απασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και το επιχειρείν

Εκδοτικός Οίκος Δίας και Τηλεόραση Σίγμα, σε συνεργασία με την Boussias Communications  Week, φέρνουν για πρώτη φορά στην Κύπρο ένα συνέδριο που θα δώσει στους επαγγελματίες το κίνητρο, τη γνώση και τα εργαλεία για επιτυχημένη δραστηριοποίηση στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και επιχειρείν.

 


To συνέδριο The eCommerce & Growth Conference θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στο Lemon Park.

 

Οι σύνεδροι θα παρακολουθήσουν περιεχόμενο που θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν την παρουσία της επιχείρησής τους στο Internet, να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν ένα λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα, να ενισχύσουν την επισκεψιμότητα στα sites τους και στα social media και να αυξήσουν την κερδοφορία τους.

H πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει ομιλίες, συζητήσεις και Q&As με τους ομιλητές.

Την δεύτερη μέρα θα πραγματοποιηθούν masterclasses στα οποία οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιο εξειδικευμένη γνώση και θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν απορίες και να εξασκηθούν σε πραγματικά case studies.

 

Στο eCommerce & Growth Conference θα μιλήσουν ειδήμονες του Digital Marketing από την Ελλάδα και την Ευρώπη.Αναλυτικά οι ομιλητές του συνεδρίου:

Ο Ivan Imhoff , κορυφαίος σύμβουλος στο Conversion Optimization και ιδρυτής της Optimization Academy, θα δώσει εφαρμόσιμες συμβουλές για τη βελτίωση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, με στόχο τo ουσιαστικό engagement και την αύξηση πωλήσεων.

Ο Mogens Moller Co-Founder Sleeknote ξεχωρίζει χάρη στη συναρπαστική σκηνική του παρουσία και τη μεταδοτικότητά του! Θα εξηγήσει πώς μία μικρή επιχείρηση μπορεί να ενισχύσει την παρουσία της στο Internet και να σταθεί με ίσους όρους απέναντι στους ανταγωνιστές της. 

Η Chloe Thomas , eCommerce Specialist, blogger και συγγραφέας του βιβλίου “The eCommerce Masterplan”, παίζει το eCommerce Marketing στα δάχτυλα και έχει σκοπό να βοηθήσει το κοινό να κάνει το ίδιο. Θα δείξει τρόπους για αποτελεσματική προώθηση ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Ο ευρηματικός eMail Marketing Consultant Jordie van Rijn θα εξηγήσει γιατί το email Marketing είναι από τα πιο «ισχυρά» Μέσα που έχει στη διάθεσή του ο Marketer και ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο Internet.

Ο κυπριακής καταγωγής Memos Christodoulou, Strategic Account Lead της βρετανικής Fountain, θα δώσει στο κοινό έναν κατανοητό «οδικό χάρτη» για τη δημιουργία και την υλοποίηση μίας digital marketing καμπάνιας.

Ο Πάνος Λαδάς, κορυφαίος γνώστης του SEO στην ελληνική αγορά, θα παρουσιάσει τις τεχνικές που φέρνουν μία υπηρεσία ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ψηλά στις σελίδες των μηχανών αναζήτησης.

Ο Μάκης Θέμελης , CO της Qivos, κορυφαίας ελληνικής εταιρείας στον τομέα του customer loyalty θα μιλήσει για ένα θέμα που αφορά όλες τις επιχειρήσεις που έχουν online παρουσία: πώς θα αποκτήσουν πιστούς πελάτες και πώς θα τους διατηρήσουν!

Ο Δημήτρης Μπόχτης, Technology & Innovation Manager της Sleed, η οποία αναδείχθηκε πρόσφατα Agency of the Year στα eVolution Awards της Boussias Communications, θα παρουσίασει δέκα βήματα για τη δημιουργία ενός βιώσιμου eshop.

Ο Θεόδωρος Μουλός,  συνιδρυτής της Growth Rocks θα παρουσιάσει την ανερχόμενη τάση στο Digital Marketing: το Growth Hacking. Θα δείξει δέκα έξυπνους τρόπους για αυξημένο traffic και πωλήσεις, με πολύ χαμηλό κόστος και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Στόχος του συνεδρίου είναι να δώσει αξία, παρέχοντας χρήσιμα εργαλεία και άμεσα εφαρμόσιμες συμβουλές στους επαγγελματίες. Παράλληλα, μέσω των Q&A sessions και των διαδραστικών Masterclasses, οι σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο συνέδριο και όχι απλώς να το παρακολουθήσουν.

 

Το 'eCommerce & Growth Conference' απευθύνεται σε επαγγελματίες από τον χώρο του Marketing, του εμπορίου και της επικοινωνίας.

 

Διοργανωτές: Εκδοτικός οίκος ΔΙΑΣ και η Boussias Communications

Χορηγοί: Αcross Media ,Net Info Pay & Ζοrbas Catering

Υποστηρικτής:  Qoneq

Conference Experience Sponsor – Conferience

Χορηγός επικοινωνίας: Economy Today

Μην χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το 'eCommerce & Growth Conference'  Day στις 8 και 9 Νοεμβρίου  – περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες http://www.ecommercecy.com/


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ