Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το αποψινό ντέρμπι των αιωνίων στο ΓΣΠ

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται απόψε στις 19:00 την Ομόνοια στο σπίτι τους και αν θα είσαι απ’ αυτούς που θα παρακολουθήσουν από κοντά το κυπριακό el classico πρέπει να ξέρεις μερικά πράγματα.

 


Article featured image
Article featured image

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, η Αστυνομία Κύπρου καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί σήμερα Τετάρτη 31.10.18 και ώρα 19:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ - ΟΜΟΝΟΙΑ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.  Όσον αφορά τους οπαδούς της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, καλούνται να προσέλθουν στο στάδιο από τα Φώτα Ορφανίδη, μία ώρα  πριν την έναρξη του αγώνα. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:30.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, και Ανατολικές και Νότιες κερκίδες του Σταδίου.  Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να κατευθυνθούν στο Στάδιο χρησιμοποιώντας τα Φώτα Ορφανίδη και να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο Δυτικό και Νότιο χώρο στάθμευσης.

Επιπρόσθετα, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν μέρος του χώρου στάθμευσης Νότια και Δυτικά του Σταδίου, όπως γίνεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα.

ΔΕΝ θα επιτρέπεται η διέλευση φιλάθλων της ομάδας του ΑΠΟΕΛ από το χώρο στάθμευσης του NUEVO CAMPO προς την βόρεια την δυτική και ανατολική κερκίδα του σταδίου, τόσο πριν την έναρξή, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα. Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα δυτικά ταμεία για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 17:30.

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις Βόρειες κερκίδες του Σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στην πιο πάνω κερκίδα να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο βόρειο χώρο στάθμευσης. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να  σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο βόρειο χώρο στάθμευσης καθώς και στο NUEVO CAMPO.

Για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΙΑΣ θα υπάρξει μόνο προπώληση εισιτηρίων και δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο.

Τονίζεται σε όλους ότι απαγορεύεται:

*Αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.

*H μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.

*H αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.

*H είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.

*Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του σταδίου.Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Δυτικά Ταμεία και για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ  τα Βόρεια Ταμεία.

Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22-802020.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ