Εγκαίνια για τις «Νεφέλες» με αφήγηση παραμυθιών και δημιουργική δραστηριότητα για τα παιδιά

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό οι «Νεφέλες» μας προσκαλούν στα επίσημα εγκαίνια του χώρου τους όπου θα ταξιδέψουμε στους πιο αγαπημένους τόπους, τους κόσμους των παραμυθιών!

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, οι Νεφέλες υποδέχονται την αφηγήτρια / θεατροπαιδαγωγό Μαρίνα Κατσαρή και τη μουσικό Ηλιάνα Παύλου οι οποίες θα παρουσιάσουν το πολύμορφο μουσικοαφηγηματικό θέαμα «Πέντε σακιά γεμάτα παραμύθια, ψέματα κι αλήθεια» ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά 5-9 ετών. Έπειτα θα ακολουθήσει δημιουργική δραστηριότητα με την Λένια Γεωργίου εικαστικός / εικαστική θεραπεύτρια όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν ζωή και μορφή με διάφορα υλικά και χρώματα στους χαρακτήρες των παραμυθιών!

Πώς να μοιάζει άραγε ένα άσπρο πουλί που χαρίζει έναν θησαυρό στον εργατικό γεωργό; Από τί υλικό να είναι φτιαγμένος ένας φαντασμένος ποντικός με μεγάλη ιδέα για τον μικρό του εαυτό;

«Ενεργοποιούμε τη φαντασία μας, και έπειτα της δίνουμε μορφή. Μία παραμυθένια διαδρομή σε κόσμους ονειρεμένους για παιδιά. Σας περιμένουμε!»

* Τα παιδιά είναι καλό είναι να φοράνε ή να έχουνε πρόχειρα ρούχα μαζί τους. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 96586535 ή να στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook.

Συνεχής ενημέρωση για το event των εγκαινίων ΕΔΩ

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ