Οι Κύπριοι ταλαιπωρούνται κάθε πρωί στους δρόμους

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

Η πρωινή ταλαιπωρία χιλιάδων Κύπριων οδηγών

Κυκλοφοριακή συμφόρηση, εκνευρισμός, αργοπορία και κόρνες συνθέτουν το σκηνικό των δρόμων σε κύριες αρτηρίες του οδικού δικτύου.

Η κάμερα του ΣΙΓΜΑ και η εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» βρέθηκαν σήμερα το πρωί έξω στους δρόμους και κατέγραψαν τα όσα γίνονται κάθε πρωί.

Πολλοί από τους οδηγούς για απόσταση λίγων χιλιομέτρων, χρειάζονται 45 λεπτά για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο πιο κάτω:

 

 

Ποιες περιοχές επηρεάζει ο κυκλώνας Μάικλ

Σφοδρές βροχοπτώσεις στη δυτική Κούβα προκαλεί ο κυκλώνας Μάικλ, ο οποίος κατευθύνεται προς τον νοτιοανατολικό Κόλπο του Μεξικού και προς τη Φλόριντα, ανακοίνωσε το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων.

Ο κυκλώνας Κατηγορίας 1, στην πεντάβαθμη κλίμακα Σαφίρ-Σίμσον, βρίσκεται περίπου 45 χιλιόμετρα από το δυτικό άκρο της Κούβας, με ριπές ανέμου ταχύτητας 130 χιλιομέτρων την ώρα.

Ο Μάικλ αναμένεται να ενισχυθεί και να γίνει κυκλώνας Κατηγορίας 3 το βράδυ, σύμφωνα με την αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία, η οποία εξέδωσε έκτακτες προειδοποιήσεις ακραίων καιρικών φαινομένων για τη Φλόριντα και την Αλαμπάμα.

Το φαινόμενο αναμένεται να πλήξει τις δύο αμερικανικές Πολιτείες περί τα μέσα της εβδομάδας, προκαλώντας καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις.

 

 

Κύπριος συνελήφθη με ναρκωτικά αξίας εκατομμυρίων στο Σίδνεϋ

Με ναρκωτικά αξίας εκατομμυρίων δολαρίων εντοπίστηκε στις αποσκευές του Κύπριος στο διεθνές αεροδρόμιο του Σίδνεϋ.

Σύμφωνα με το Αυστραλιανό Πρακτορείο Ειδήσεων πρόκειται για 47χρονο από την Κύπρο, ο οποίος συνελήφθη και έχει κατηγορηθεί για μεγάλη ποσότητα μεθαμφεταμίνης, μετά από έλεγχο την Κυριακή.

Διαβάστε περισσότερα στο SigmaLive.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ