Τι έκανε ένας πατέρας για να μην φάει το παιδί του γκολ

Πολλοί πατέρες θέλουν να δουν τον γιο τους να αλωνίζει τα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου. Τα περισσότερα παιδιά όμως δεν εκπληρώνουν το όνειρο... του πατέρα. Και αυτό φαίνεται από τη νεαρή ηλικία. Τα ταλέντα, άλλωστε, φαίνονται από νωρίς.

 


Article featured image
Article featured image

Πιθανότατα, το παρακάτω παιδί της βρετανικής ομάδας «Βow street FC» ίσως δεν θα παίξει στην Εθνική Αγγλίας ως τερματοφύλακας ποτέ στη ζωή του.

Αντιμέτωπος με την ομάδα «Official Llanilar FC» έφαγε ένα αστείο γκολ. Τουλάχιστον, ο πατέρας του προσπάθησε για το καλύτερο.

Την ώρα που ο αντίπαλος κάνει ένα αδύναμο σουτ, η μπάλα φαίνεται να κατευθύνεται στα δίχτυα, καθώς ο τερματοφύλακας τζούνιορ είναι... οκνηρός.

Ο πατέρας του, όμως, τον βοήθησε για μια «εντυπωσιακή» απόκρουση, καθώς τον σπρώχνει, με αποτέλεσμα να πέφτει στο έδαφος και να διώχνει τη μπάλα από την εστία.

Το «φαρμακερό» δεξί πόδι όμως του πιτσιρικά σέντερ φορ της άλλης ομάδας, έγραψε το 1-0. Ο πατέρας εκνευρίζεται.

«Εκπληκτική διαπαιδαγώγηση» αναφέρει ένας χρήστης για τη συμπεριφορά του πατέρα που κρίθηκε αρνητικά. Και για την πρωτοβουλία του να τον σπρώξει για να μη «φάει» το γκολ και για την αντίδρασή του.

Πάντως να πούμε, ότι ο σκόρερ ήταν οφσάιντ. Άδικη η καζούρα στον πιτσιρικά.


Πηγή: Huffingtonpost


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ