Τέλος για το τουρτοειδές χριστουγεννιάτικο δέντρο της Λεμεσού

Το δέντρο που για πολλά χρόνια στοίχειωνε τα Χριστούγεννα των Λεμεσιανών, με τη μεγάλη οπή – σπηλιά στο κέντρο του, «παίρνει πόδι».

 


Article featured image
Article featured image

Κεντρική φωτογραφία: Ανδρέας Κωμοδρόμος/Flickr



Και απ’ ότι φαίνεται τη μοίρα του δέντρου, θα ακολουθήσει όλος ο εορταστικός διάκοσμος της Ανεξαρτησίας, καθώς σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα Λεμεσός», ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαϊδης, ο δήμος θα αντικαταστήσει το συγκεκριμένο δέντρο ένα καινούργιο, πολύ πιο εντυπωσιακό, ενώ θα αντικαταστήσει και τον ευρύτερο διάκοσμο που το πλαισίωνε, με κάτι πολύ εντυπωσιακό.

Δεν δίστασε, μάλιστα, να αποκαλύψει ότι στις κεντρικές πλατείες της πόλης καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών θα υπάρχουν διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα, τα οποία θα πλαισιώνονται από χριστουγεννιάτικα δεντράκια, πολύχρωμα φωτάκια και Άγιους Βασίληδες με έλκηθρο.

 



Φωτογραφία: Ivan C/Flickr

 

Χορωδίες, τραγουδιστές, παραστάσεις θεατρικές, χορευτικά και άλλα καλλιτεχνικά θα διαδραματίζονται παράλληλα στο κέντρο. Ξεχωριστή νότα στις εορταστικές εκδηλώσεις θα δώσει το Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα στηθεί στον Εναέριο. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ