«Η Μελωδία της Ευτυχίας» έρχεται τα Χριστούγεννα στην Κύπρο

Το θρυλικό μιούζικαλ ανεβαίνει στην Κύπρο, για δύο παραστάσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Το συναρπαστικό οικογενειακό μιούζικαλ «The Sound of Music» που συμπληρώνει τον ερχόμενο Ιανουάριο 60 χρόνια επιτυχίας, ταξιδεύει στην Κύπρο κατευθείαν από το Λονδίνο για επτά μοναδικές παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Το κοινό της Κύπρου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το διαχρονικό μιούζικαλ, στις 30 και 31 Δεκεμβρίου 2018 και την 1η και 2 Ιανουαρίου 2019, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, ενώ στις 4, 5 και 6 Ιανουαρίου 2019, ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου στη Λευκωσία.

Η Μελωδία της Ευτυχίας, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μιούζικαλ όλων των εποχών, που ανέβηκε για πρώτη φορά το 1959 στο Broadway, ενώ από τότε έχει εδραιώσει την παρουσία του στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές του κόσμου.

Στην παραγωγή του μιούζικαλ λαμβάνουν μέρος 45 σπουδαίοι ηθοποιοί και τραγουδιστές με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας, υπό τη διεύθυνση του γνωστού μαέστρου από τα West End θέατρα του Λονδίνου, Brady Mould.

Η μουσική που έγινε παγκοσμίως γνωστή, ανήκει στο Richard Rodgers και οι στίχοι στον Oscar Hammerstein ΙΙ.

Την παραγωγή σκηνοθετεί ο Grant Murphy και χορογραφεί ο Stuart Winter. Το σχεδιασμό και την επιμέλεια των παραστάσεων, καθώς και την απαράμιλλη κατασκευή του σκηνικού, ανέλαβε ο Ben M Rogers μαζί με μια ομάδα ειδικών τεχνικών.

Κατά την επίσκεψή της στα δύο θέατρα της Κύπρου, η ομάδα παραγωγής του Λονδίνου, μερίμνησε για την τεχνική υποδομή, ώστε να καλυφθούν οι απαιτήσεις των παραστάσεων και να πραγματοποιηθούν όπως ακριβώς και στο Λονδίνο. Η παραγωγή γίνεται με τη συνεργασία των R&H Theatricals London.

 



 

Για πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων:

Λεμεσός: Ταμείο Παττιχείου Δημοτικού Θεάτρου Λεμεσού, Τηλ: 25377277, Web: www.pattihio.com.cy, www.soldoutticketbox.com

Λευκωσία: www.tickethour.com.cy, Tηλ: 77 77 70 40 και από όλα τα καταστήματα ACS Courier.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ