Υπογράφουμε για τη θερινή ώρα, δεν θέλουμε να μας την κλέψουν

Θέλουμε να είναι πάντα καλοκαίρι και θα παλέψουμε για να το καταφέρουμε!

 


Φωτογραφία: Μιχάλης Μιχαηλίδης Σε μείζον ζήτημα φαίνεται να εξελίσσεται η πρόταση που έχει κατατεθεί στο Ευρωκοινοβούλιο προ ολίγων ημερών για κατάργηση της θερινής ώρας και εφαρμογή στην ουσία μόνο της χειμερινής (διάβασε σχετικά εδώ...>>> https://goo.gl/z7kx4C).

Το ψήφισμα, το οποίο υιοθετήθηκε με 384 ψήφους υπέρ, 153 κατά και 12 αποχές, επιτρέπει στην Κομισιόν να αξιολογήσει και, αν κρίνει απαραίτητο, να τροποποιήσει την οδηγία 84/2000 περί θερινής ώρας, φέρνοντας τα πάνω κάτω σε πολλά απ’ όσα θεωρούσαμε έως σήμερα δεδομένα, ειδικά στην Κύπρο.

Φανταστείτε πώς θα είναι να βραδιάζει από τις 19:00, ή ακόμη χειρότερα αν δουλεύεις μέχρι τις 18:00 και είσαι από Λευκωσία, να μην προλαβαίνεις ούτε μέχρι την τη Λάρνακα να πας με ήλιο.

Αυτά, μαζί με διάφορα ακόμη που αναφέραμε προσφάτως σε αυτό κείμενο εδώ...>>> https://goo.gl/W4Qxxzφαίνεται πως απασχόλησαν και μία ομάδα συμπατριωτών μας οι οποίοι οργάνωσαν διαδικτυακό ψήφισμα στο Avaaz με παραλήπτη των Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας του στην ουσία, αν τελικά η Ευρώπη αποφασίσει την κατάργηση της θερινής ώρας, να ζητήσει εξαίρεση της Κύπρου από αυτή την αλλαγή.

 Ρίξε μια ματιά σ' αυτό: 10 πράγματα που θα αλλάξουν στην Κύπρο μας μετά την κατάργηση της θερινής ώρας 

Αν, λοιπόν, είσαι μέσα σε αυτούς που δεν γουστάρεις να ξυπνάς το πρωί ιδρωμένος, αφού στις 7 θα είναι ήδη καύσωνας, τότε καλά θα κάνεις να βάλεις την τζίφρα σου στο ψήφισμα μπας και εισακουστούν οι παρακλήσεις μας.

Μπορείς να ψηφίσεις πατώντας εδώ…>>> https://goo.gl/3AoDRe


Σχετικα

Influencer δημοσίευσε φωτογραφίες από το τροχαίο της και το ίντερνετ εξοργίστηκε

Πλέον το Facebook σε αφήνει να δεις όλα όσα ξέρει για σένα

Ανοίγει νέο πάρκο ψυχαγωγίας στη Λευκωσία

Η παραλία «Καρέτα» στο Κίτι οργώνεται από τρακτέρ

4 δελφίνια βγήκαν βόλτα ανοικτά της Λεμεσού

Γιατί δεν ενεργοποιούμε το a/c αμέσως μόλις μπούμε στο αυτοκίνητο