Γιατί δεν μιλάει κανείς για την Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας;

Οκ, καταλαβαίνουμε ότι δύσκολα μπορείς να πιάσεις ένα τέτοιο θέμα ένεκα των διάφορων ταμπού που μας διακατέχουν, αλλά και πάλι δεν παύει να είναι μία Παγκόσμια Ημέρα.


Και μόνο γι’ αυτό το λόγο πρέπει να της αφιερώσουμε έστω λίγα λόγια και την προσοχή που της αρμόζει. Καλύτερη είναι δηλαδή η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Αν το καλοσκεφτείς άλλωστε, τόσο στις 14 Φεβρουαρίου όσο και στις 14 Μαρτίου, γιορτάζουμε τον έρωτα, απλώς τα αντικείμενα αλλάζουν.

Στην μεν πρώτη γιορτή στέλνουμε λουλούδια, καρδούλες, σοκολατάκια και λούτρινα ενώ στη δεύτερη γιορτή τα πράγματα απλοποιούνται με μία μπριζόλα και μία πεολειχία.   

Για την ιστορία, η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας ξεκίνησε το 2002, με πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού παραγωγού Τομ Μπέρτσι του σταθμού 103.7FNX, που εδρεύει στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ και γνωρίζει διάδοση μέσω Ίντερνετ. Πολλοί είναι αυτοί μάλιστα που την έχουν χαρακτηρίσει ως την ανδρική εκδοχή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Ως τέτοια λοιπόν πρέπει να τιμάται δεόντως, αφού μπορεί τον έρωτα να τον γιορτάζουμε καθημερινά, αλλά όταν υπάρχει και μια πιο συγκεκριμένη αιτία τότε τα πράγματα αποκτούν άλλη αξία. 

Και επειδή τα πράγματα είναι απλά και δεν πρέπει να το πολυζαλίζουμε το θεματάκι, τώρα που θα σχολάσετε από τη δουλειά, περάστε από τον κρεοπώλη, αγοράστε δύο κομμάτια καλής μπριζόλας, βρείτε και μια ωραία συνταγή στο ίντερνετ και το δείπνο είναι έτοιμο. Για το επιδόρπιο, δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε περαιτέρω ανάλυση.

Καλή Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας σε όλους!


Σχετικα

Σεξομολογήσεις #440: «Όλα άλλαξαν όταν μπήκε στη μέση… η αδελφή του»

Σεξομολογήσεις #439: «Δεν ξέρω κατά πόσο τον φόβισε η απόφαση για γάμο»

Σεξομολογήσεις #438: «Εν πιο μεγάλος μου 17 χρόνια, έχει σχέση με άλλες 2 γυναίκες, αλλά εν θέλω να τον χάσω»

Σεξομολογήσεις #437: Με το κινητό στο χέρι

Σεξομολογήσεις #436: «Να την αφήκω να πάει με άλλον ή εν πολλά extreme;»

Σεξομολογήσεις #435: «Έχω θέμα με τον πρώην μου»