Κρατούμενος στη Λεμεσό παράγγειλε κρουασάν γεμιστό με κάνναβη

Ένα ιδιαίτερο γαστρονομικό twist.

 


Article featured image
Article featured image

Η είδηση μάς έρχεται από το αστυνομικό ρεπορτάζ και αφορά στην περίπτωση κρατούμενου στη Λεμεσό, ο οποίος για κάποιο περίεργο λόγο ήθελε και μπορούσε, να παραγγείλει delivery στα κρατητήρια.   

Και αφού το καλοσκέφτηκε αποφάσισε ότι πεθύμησε ένα ζεστό γαλλικό κρουασάν, το οποίο και παράγγειλε, με τον διανομέα φαγητού να φτάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για να το παραδώσει, γύρω στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας (13/3).

Ο 21χρονος διανομέας μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι είχε ποσότητα κάνναβης 0.3 γραμμάριών κρυμμένη μέσα στο κρουασάν. Ο ίδιος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ δυο γυναίκες που τον συνόδευαν διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν καμία σχέση με την υπόθεση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Επιστήμονες ανακάλυψαν μια υπερδομή μεγέθους ηπείρου κρυμμένη στα βάθη της Ανταρκτικής

Article featured image

Σημαντική περιοχή απολιθωμάτων στην Αφρική διασπάται ταχύτερα απ’ ό,τι θεωρούσαν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες

Article featured image

Γιατί τα «καταφύγια ευεξίας» γνωρίζουν ανάπτυξη διεθνώς