Άφησε το κοριτσάκι της στο νηπιαγωγείο και όταν το πήρε ήταν χωρίς φρύδια

Συγκεκριμένα η νηπιαγωγός που την πρόσεχε, αποφάσισε να της αποτριχώσει το μονόφρυδο. 

 


Article featured image
Article featured image

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό και παράλογο, όμως συνέβη στ’ αλήθεια.

H νεαρή Alyssa Salgado, η οποία ακόμη σπουδάζει, έχει και μία μικρή κόρη, την μόλις 1,5 έτους Lilayiah. Κάθε πρωί για να παρακολουθήσει τα μαθήματά της, αφήνει την κόρη της στον παιδικό σταθμό και τελειώνοντας πηγαίνει και την παίρνει.   

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες δοκίμασε μία μάλλον δυσάρεστη έκπληξη, αφού κάποια από τις νηπιαγωγούς, μάλλον είχε όρεξη για κούρες ομορφιάς στο ξένο παιδί και αποφάσισε να του... βγάλει τα φρύδια.   

«Στην αρχή παρατήρησα ένα μικρό κόκκινο σημάδι ανάμεσα στα φρύδια της και πίστεψα ότι μπορεί να ήταν γρατζουνιά. Όταν, όμως, πλησίασε στο προσωπάκι της, τότε είδα ότι της είχαν βγάλει τα φρύδια με κερί. Για την ακρίβεια, αυτές οι γυναίκες είχαν αποφασίσει να αποτριχώσουν το μονόφρυδο της μικρής! Αμέσως επικοινώνησα με τη διευθύντρια του παιδικού σταθμού, η οποία με άπειρα μηνύματα στην αρχή προσπάθησε να δικαιολογηθεί. Όταν πήγα να τη δω μαζί με την κόρη μου, γέλασε μαζί μας μπροστά στα μάτια μας και μου είπε ένα σωρό ψέματα, κάνοντας με έξαλλη. Είμαι μητέρα και αυτό δεν θα πρέπει ποτέ να συμβεί ξανά στο παιδί μου. Δεν είχαν το δικαίωμα να αγγίξουν την κόρη μου. Τη γέννησα και την αγαπώ και αγαπώ οτιδήποτε υπάρχει πάνω της», ήταν κάποια απ' όσα έγραψε πραγματικά εξοργισμένη στο Facebook η νεαρή μητέρα.   

Η ίδια φρόντισε να κάνει tag και mention τον εκπαιδευτικό όμιλο στον οποίο ανήκει ο παιδικός σταθμός που εμπιστεύθηκε την κόρη της, γράφοντας ότι κανένα παιδί δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο... διόρθωσης κάποιου χαρακτηριστικού του, επειδή έτσι αποφάσισαν αυτοί που το προσέχουν.  «Θα μπορούσε να είναι το δικό σας παιδί», καταλήγει η Salgado, «μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να με φώναζε και να μην είμαι εκεί...Δεν θα τι αφήσω να περάσει έτσι».   Και δεν πέρασε, καθώς το ποστ της εξοργισμένης μητέρας προσέλκυσε την προσοχή των ΜΜΕ, για το τι πραγματικά συμβαίνει στους παιδικούς σταθμούς της Ουάσινγκτον και ενώ ο συγκεκριμένος στον οποίο εμπιστεύθηκε την κόρη της δεν έχει ακόμη απαντήσει για το τι πραγματικά συνέβη και κάποιος αποφάσισε να βγάλει με κερί (!) τα φρύδια του νηπίου.    

Με στοιχεία από το CBC.com / LIFO


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ