Ο Trump θα γιορτάσει την 25η Μαρτίου με καλεσμένο τον Θάνο Πετρέλη

Φήμες λένε ότι διάφορα αθηναϊκά μπουζουξίδικα κάνουν σκέψεις να ανακηρύξουν τον Αμερικανό πρόεδρο ως ευεργέτη τους.

 


Article featured image
Article featured image

Πρώτα ήταν ο Βαλάντης, τώρα ο Θάνος Πετρέλης και ούτε που θέλουμε να φανταστούμε ποια θα είναι η συνέχεια σε έναν Λευκό Οίκο που αρχίζει να μοιάζει με πίστα της παραλιακής.

Σκέφτηκε που λέτε ο Donald, να τιμήσει για ακόμη μία φορά της ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ, την οποία πολύ συμπαθεί, ένεκα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου. Κάθε φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, λοιπόν, οι υπεύθυνοι της εκάστοτε εκδήλωσης στέλνουν επίσημες προσκλήσεις σε διάφορες προσωπικότητες της χώρας μας, καλώντας τους να παρευρεθούν στο επίσημο «γκαλά».

Συνήθως, τέτοιου είδους προσκλήσεις λαμβάνουν άνθρωποι των τεχνών, των γραμμάτων, γενικότερα της διανόησης. Ωστόσο, οι άνθρωποι του προέδρου -ίσως και ο ίδιος ο Trump- δείχνουν να έχουν μια προτίμηση στους ξεχασμένους τραγουδιστές σκυλάδικων.

Αφού πρώτα υποδέχτηκε τον Βαλάντη (Ομολογώ), αποφάσισε να καλέσει και τον Θάνο Πετρέλη (κόκκινο δεν ήταν κόκκινο), για να γιορτάσουν όλοι μαζί την εθνική επέτειο στον Λευκό Οίκο.

Μάλιστα, ο Θάνος Πετρέλης ανέβασε στο Instagram την πρόσκληση που του έστειλαν ο πλανητάρχης με τη σύζυγό του Melania. «Ο Πρόεδρος και η κυρία Τrump ζητούν με ευχαρίστηση την παρέα σας σε μία δεξίωση σχετικά με την Ημέρα Ανεξαρτησίας της Ελλάδας. Θα πραγματοποιηθεί στον Λευκό Οίκο την Πέμπτη 22 Μαρτίου και ώρα 5», γράφει πρόσκληση.

Να υποθέσουμε ότι στην επόμενη εκδήλωση θα κλείσει κανονικό σχήμα πίστας;  

 

Με πληροφορίες από VICE


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ