Κάποιοι βίωσαν τη μοναδική εμπειρία των πρώτων Heineken VIP Experience

Και αναμφίβολα ήταν το κάτι άλλο.

 


Article featured image
Article featured image

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα Heineken VIP Experience, που πρόσφεραν την ευκαιρία σε τυχερούς ποδοσφαιρόφιλους να απολαύσουν μοναδικές βραδιές και να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία UEFA Champions League.

Οι νικητές μαζί με την παρέα τους, παρακολούθησαν τους αγώνες της κορυφαίας αυτής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης και … «μοιράστηκαν το δράμα – Shared the drama» σε ειδικά διαμορφωμένους VIP χώρους που δημιούργησε η Heineken γι’ αυτούς.

Άφθονη παγωμένη μπύρα Heineken, φαγητό και πλούσια δώρα συνόδευαν τους νικητές κατά την διάρκεια των αγώνων.

 



Τα Heineken VIP Experience, τα οποία ξεκίνησαν στις 20 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι 26 Μαΐου, δίνουν την ευκαιρία στους λάτρεις του ποδοσφαίρου που επιλέγουν τη Heineken κατά τη διάρκεια των αγώνων σε συγκεκριμένα μπαρ, να συμμετέχουν σε κλήρωση για να απολαύσουν τον επόμενο αγώνα μαζί με τρεις φίλους τους σε αποκλειστικούς Heineken VIP χώρους. Στην ενέργεια συμμετέχουν τα Avenue Bar και Monaco Café στη Λευκωσία, τα Barley’s Bar & Grill και The Buccaneer Pub & Restaurant στη Λεμεσό, το Centrale Café & Bar στην Πάφο και τα 36 Bay Street και Savino Rock Bar στη Λάρνακα.



 

Η Heineken είναι επίσημος χορηγός του UEFA Champions League μέχρι το τέλος των αγώνων του 2021, ενώ η συνεργασία συμπεριλαμβάνει επίσης και τα UEFA Super Cup 2018, 2019 και 2020.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ