Ο γνωστός personal trainer διασημοτήτων Scott Laidler βρέθηκε στην Κύπρο

Και έκανε γυμναστική στο πάρκο του Προεδρικού Μεγάρου. 


Article featured image
Article featured image

Μετά το λανσάρισμα της πρώτης ιδιωτικής λέσχης μελών στη Λευκωσία, τον περασμένο Φεβρουάριο, η Phoenix Leaders με χαρά υποδέχτηκε τα μέλη της κυπριακής επιχειρηματικής κοινότητας, σε εκδήλωση με τον προσωπικό γυμναστή των διασήμων Scott Laidler, ειδικό σε θέματα υγείας και φυσικής αγωγής.

Η Λέσχη οργάνωσε μία ξεχωριστή συνάντηση, η οποία επικεντρώθηκε στη σχέση μεταξύ φυσικής και διανοητικής απόδοσης και στο πώς οι ηγέτες μπορούν να χειραγωγήσουν καλύτερα τη σύνδεση εγκεφάλου-σώματος, για να μπορούν να μεγιστοποιήσουν την προσωπική και επαγγελματική τους δυναμική.

 



 

Βασιζόμενος στη 10ετή εμπειρία του και στα πρωτοποριακά προγράμματα που έχει εφαρμόσει, στον τομέα της φυσικής αγωγής, ο Laidler μοιράστηκε με το ακροατήριό του διάφορες πρακτικές για την αποφυγή κόπωσης και την ανάπτυξη ανθεκτικότητας κατά τη διάρκεια μιας επιτυχημένης καριέρας. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, επισήμανε στους συμμετέχοντες να αμφισβητούν διαρκώς τις συμβατικές έννοιες και τεχνικές, τονίζοντας τους τη σημασία του ποιοτικού ύπνου και της διανοητικής διαύγειας, της δημιουργικότητας και γενικώς, της καλής υγείας.

Ο γνωστός γυμναστής συνόδευσε, επίσης, τους συμμετέχοντες στο Πάρκο του Προεδρικού Μεγάρου, παρά το οίκημα της Λέσχης, για μια ομαδική προπόνηση, όπου ήταν σε θέση να εφαρμόσουν τις συμβουλές του στις προσωπικές τους ασκήσεις.

 



 

Αυτή ήταν η δεύτερη εκδήλωση που πραγματοποιεί η ιδιωτική λέσχη μελών Phoenix Leaders, η οποία ειδικεύεται στην προσέλκυση κορυφαίων ταλέντων στην Κύπρο και έχει προγραμματίσει αριθμό εκδηλώσεων, εντός του 2018. Η Λέσχη θα φιλοξενήσει κορυφαίους ομιλητές για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η ψηφιακή διοίκηση, η νευρολογία, η εργοδότηση και η διατήρηση υπαλλήλων της γενιάς Υ (τους γνωστούς ως Millennials) και το ψυχικό σθένος σε εποχές αλλαγών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επόμενες εκδηλώσεις και τις δυνατότητες συμμετοχής, επικοινωνήστε με το 22 818 000 και στο ask@phoenixleaders.co.uk


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ