Τι σχέση μπορεί να έχει η μούχλα με το κόκκινο χρώμα;

Ποιος νομίζεις πως είναι ο καλύτερός σου σύμμαχος για να πεις τέλος στη μούχλα;

 


Αν δεν έχεις δοκιμάσει το Κόκκινο Μπουκάλι της BISON, το Αντιμουχλικό Σπρέυ & Αφρός (Mildew Remover) που χάρη στην ειδική του σύνθεση καταστρέφει τη μούχλα αμέσως, θα πρέπει μάλλον να το κάνεις άμεσα!

Η μούχλα απειλεί την υγεία των ατόμων που υποφέρουν από αλλεργία, ασθένειες του αναπνευστικού, τους ηλικιωμένους, τα βρέφη… Επίσης, μπορεί να προκαλέσει βήχα, ερεθισμό των ματιών και του δέρματος, ναυτία, πονοκεφάλους και άλλα.

Το Αντιμουχλικό Σπρέι & Αφρός (Mildew Remover) - ή αλλιώς το γνωστό, Κόκκινο Μπουκάλι - καταστρέφει αμέσως τη μούχλα, τα άλγη και τα βρύα σε τοίχους, δάπεδα και αρμούς μέσα σε ΜΟΝΟ 10 λεπτά. Ενδείκνυται για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως, τοίχους, κουζίνες, υπόγεια, μπαλκόνια και άλλα σημεία. Είναι κατάλληλο για μεγάλες επιφάνειες και για επίμονους λεκέδες σε δύσκολα σημεία.

Αφού εξαφανίσετε τη μούχλα με το Αντιμουχλικό Σπρέυ & Αφρό (Mildew Remover) του BISON, χρησιμοποιήστε το ΝΕΟ προϊόν «Ασπίδα προστασίας ενάντια στη μούχλα» που μειώνει τη δυνατότητα απορρόφησης υγρασίας των επιφανειών, εμποδίζοντας έτσι το σχηματισμό μούχλας. Προστατεύει μέχρι και 2 χρόνια και έχει διαφανή και άοσμη σύνθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. Τα προϊόντα θα τα βρείτε σε υπεραγορές, καταστήματα DIY και καταστήματα με υλικά οικοδομής. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος BISON στην Κύπρο: Leo Patriotis Ltd.

 


Σχετικα

Αυτό συμβαίνει όταν 4 μαμάδες αποφασίζουν να γυρίσουν πορνό

Οι 6 πολυβραβευμένες ταινίες που θα δούμε φέτος στο τμήμα VIEWFINDER

Παφίτης καλλιτέχνης μας καλεί να φωτογραφίσουμε τις πόρτες και τα κατώφλια που μας καθόρισαν

Οι Κύπριοι φέτος είναι πιο ευτυχισμένοι από πέρσι και λιγότερο ευτυχισμένοι από του χρόνου

Έρχεται Κύπρο η ελληνική μπάντα που πέτυχε πραγματική διεθνή καριέρα

Μοναδικές εικόνες από το φράγμα του Κούρη. Για μισό λεπτό όμως...