Τι σχέση μπορεί να έχει η μούχλα με το κόκκινο χρώμα;

Ποιος νομίζεις πως είναι ο καλύτερός σου σύμμαχος για να πεις τέλος στη μούχλα;

 


Αν δεν έχεις δοκιμάσει το Κόκκινο Μπουκάλι της BISON, το Αντιμουχλικό Σπρέυ & Αφρός (Mildew Remover) που χάρη στην ειδική του σύνθεση καταστρέφει τη μούχλα αμέσως, θα πρέπει μάλλον να το κάνεις άμεσα!

Η μούχλα απειλεί την υγεία των ατόμων που υποφέρουν από αλλεργία, ασθένειες του αναπνευστικού, τους ηλικιωμένους, τα βρέφη… Επίσης, μπορεί να προκαλέσει βήχα, ερεθισμό των ματιών και του δέρματος, ναυτία, πονοκεφάλους και άλλα.

Το Αντιμουχλικό Σπρέι & Αφρός (Mildew Remover) - ή αλλιώς το γνωστό, Κόκκινο Μπουκάλι - καταστρέφει αμέσως τη μούχλα, τα άλγη και τα βρύα σε τοίχους, δάπεδα και αρμούς μέσα σε ΜΟΝΟ 10 λεπτά. Ενδείκνυται για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως, τοίχους, κουζίνες, υπόγεια, μπαλκόνια και άλλα σημεία. Είναι κατάλληλο για μεγάλες επιφάνειες και για επίμονους λεκέδες σε δύσκολα σημεία.

Αφού εξαφανίσετε τη μούχλα με το Αντιμουχλικό Σπρέυ & Αφρό (Mildew Remover) του BISON, χρησιμοποιήστε το ΝΕΟ προϊόν «Ασπίδα προστασίας ενάντια στη μούχλα» που μειώνει τη δυνατότητα απορρόφησης υγρασίας των επιφανειών, εμποδίζοντας έτσι το σχηματισμό μούχλας. Προστατεύει μέχρι και 2 χρόνια και έχει διαφανή και άοσμη σύνθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ. Τα προϊόντα θα τα βρείτε σε υπεραγορές, καταστήματα DIY και καταστήματα με υλικά οικοδομής. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος BISON στην Κύπρο: Leo Patriotis Ltd.

 


Σχετικα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)

10 εικόνες που σύντομα δεν θα τις βλέπουμε στην Κύπρο

Οδηγοί αυτοκινήτων στη Λευκωσία: Οι μεγάλοι αχάριστοι

«Εθύμωσε που της είπα ότι επάρκαρε πάνω στη ράμπα»

«Μικρός έπαιζα με δεινόσαυρους και αυτοκινητάκια. Παρόλα αυτά είμαι ομοφυλόφιλος»