Οι συμμετέχοντες στο 31ο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ

Το 31ο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με το σύνθημα «Δε γονατίζει ο ανυπόταχτος λαός που πολεμά… για τη ζωή και τη λευτεριά», σε στίχους του ποιητή Τεύκρου Ανθία.

 


Article featured image
Article featured image

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 4, 5 και 6 Ιουλίου, στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου, στη Λευκωσία.

Στην Κεντρική Σκηνή, που όπως πάντα φιλοξενεί τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του ελληνικού και του κυπριακού στερεώματος, το πρόγραμμα θα ξεκινά με κυπριακά σχήματα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τρεις μεγάλες συναυλίες

4 Ιουλίου: Επανασυνδέονται σε μία και μόνη συναυλία, ειδικά για το Φεστιβάλ, οι Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Θηβαίος και Ρίτα Αντωνοπούλου. Ένα ταξίδι στο τεράστιο έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

5 Ιουλίου: Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, στήνουν μαζί την απόλυτη ροκ συναυλιακή εμπειρία.

6 Ιουλίου: Η αυλαία θα πέσει με ένα ξεχωριστό και ανεπανάληπτο αφιέρωμα στον μεγάλο Κύπριο συνθέτη Μάριο Τόκα. Έχουν περάσει κιόλας 10 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή, αλλά τα τραγούδια του θα μας συντροφεύουν για πάντα. Μαζί στη σκηνή οι Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα και Μίλτος Πασχαλίδης.

Στη Λαϊκή Σκηνή, που θα παρελάσουν μια σειρά από λαϊκά χορευτικά και μουσικά σχήματα, ενισχύοντας τον πολιτισμό μας.

Στη Μπουάτ που και φέτος θα αξιοποιηθούν νεανικά σχήματα, δίνοντας την ευκαιρία για ανάδειξη και βήμα έκφρασης σε ερασιτεχνικά μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Στον Παιδότοπο, όπου θα υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και διάφορα παιδικά σχήματα.

Όλα τα πιο πάνω τα οποία θα παρουσιαστούν στο 31ο Φεστιβάλ, μπορεί κανείς να τα παρακολουθήσει στην πολύ χαμηλή τιμή προπώλησης των 20 ευρώ και για τις 3 βραδιές, ενώ για μια βραδιά στην τιμή των 15 ευρώ. Από τα ταμεία εισόδου το εισιτήριο και για τις 3 βραδιές θα πωλείται στην τιμή των 25 ευρώ.

Πληροφορίες για τα σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν αργότερα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ