Η εντυπωσιακή αλλαγή αυτού του άντρα σε μόλις 12 εβδομάδες θα σε κάνει να αναρωτηθείς

«Πού κάμνω το λάθος;»

 


Article featured image
Article featured image

Λίγο-πολύ όλοι μας έχουμε περάσει σε κάποια φάση από το γυμναστήριο (είτε από μέσα είτε απ’ έξω) σε μια προσπάθεια να φτιάξουμε λίγο το σώμα μας. Και αν κάποιοι τα κατάφεραν, οι περισσότεροι από εμάς το μόνο που κάναμε ήταν να προπληρώσουμε για 6 μήνες και να πάμε στο συνολικά 2 βδομάδες.

Ωστόσο η περίπτωση του Χάντερ Χομπς από την πόλη Νόρμαν της Οκλαχόμα, αποδεικνύει ότι το να φτιάξεις το σώμα σου απαιτεί μεν προσπάθεια, αλλά δεν χρειάζονται χρόνια για να χτίζεις ένα καλογυμνασμένο κορμί.

Ο Χομπς κατάφερε να αλλάξει ριζικά την εξωτερική του εμφάνιση ακολουθώντας μια προπόνηση 12 εβδομάδων και μια δίαιτα.

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και αυτό αποδεικνύεται από τις εικόνες με την πρόοδό του αλλά και από ένα βίντεο που δημοσίευσε. Ο άνδρας φωτογράφιζε καθημερινά τον εαυτό του και ήθελε να αποδείξει πως με κάποιες ασκήσεις και με αυστηρή δίαιτα, μπορεί κάποιος να πετύχει πολλά.




Συνδύαζε την άρση βαρών με κάποιες προπονήσεις αερόβιας γυμναστικής αυξάνοντας σταδιακά την έντασή τους ως την ολοκλήρωση των 12 εβδομάδων. Επιπλέον, έπρεπε να συνεχίσει την εργασία του στο γραφείο. Ο Χάντερ πιστεύει πως η διατροφή ήταν το πιο δύσκολο και σημαντικό στοιχείο. Κατανάλωνε κοτόπουλο, γλυκοπατάτες, πλιγούρι βρώμης, σαλάτες, αμύγδαλα και τυρόγαλα.

Ο ίδιος δηλώνει: «Μαγείρευα όλα μου τα γεύματα και τα έπαιρνα στο γραφείο, ενώ σπάνια έτρωγα έξω. Αρχικά κατέγραφα όσα έτρωγα για να έχω μια καλύτερη ιδέα για το πόσες θερμίδες, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη κατανάλωνα και έτσι ήξερα τι έτρωγα».

Επιπλέον αναφέρει: «Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες, όταν άρχισα να βλέπω κάποιες πραγματικές αλλαγές και το σώμα μου προσαρμόστηκε στη διατροφή και τις προπονήσεις, ένιωθα καλύτερα κάθε εβδομάδα. Ήταν ακόμα ένας αγώνας και έπρεπε να πιέζω τον εαυτό μου σκληρότερα κάθε εβδομάδα, αλλά άντεξα βλέποντας την πρόοδο. Αισθάνομαι εκατομμύρια φορές καλύτερα από ότι ένιωθα στην αρχή, έχω περισσότερη ενέργεια, εμπιστοσύνη και κίνητρο.»

Τώρα που η πρόκληση των 12 εβδομάδων τελείωσε, ο Χάντερ σχεδιάζει να επιστρέψει σε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής, διατηρώντας παράλληλα τις καλές του συνήθειες. Αυτό ίσως είναι το πολυτιμότερο μάθημα. Ο ίδιος συμπληρώνει: «Αυτή η μεταμόρφωση είχε ως στόχο να είναι έντονη και όχι να συνεχιστεί μακροπρόθεσμα. Θα συνεχίσω να πηγαίνω στο γυμναστήριο πέντε ως έξι φορές την εβδομάδα, να τρώω σωστά και να παραμένω συνεπής, αλλά δεν θα ανησυχώ τόσο πολύ αν τρώω έξω ή αν πίνω μερικά ποτά με τους φίλους μου».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ