Πλέον η Starbucks κάνει τη μοναδική εμπειρία του καφέ «σπιτική» υπόθεση

Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς;

 


Article featured image
Article featured image

Οι νέες Starbucks® espresso κάψουλες περιέχουν καφέ από 100% Arabica κόκκους, που έχει καλλιεργηθεί με ηθικές πρακτικές (CAFÉ Practices).

Με τις νέες Starbucks® espresso κάψουλες μπορείτε να δημιουργήσετε το αγαπημένο σας ρόφημα στο σπίτι ή το γραφείο, ακόμα πιο εύκολα χρησιμοποιώντας μια οικιακή μηχανή Nespresso®*. Διατίθενται στο κοντινότερο σας κατάστημα Starbucks® σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.

Για να απολαμβάνετε τον καλύτερο espresso κάθε φορά, οι Starbucks® espresso κάψουλες διαθέτουν κάλυμμα αλουμινίου και στις δύο πλευρές διατηρώντας την φρεσκάδα του καφέ σε κενό αέρος. Έτσι διασφαλίζεται ότι οι λεπίδες της μηχανής σας μπορούν εύκολα να τις διαπεράσουν, ώστε το νερό να ρέει βέλτιστα μέσα από τον καφέ, φτιάχνοντας κάθε φορά τον τέλειο espresso.





Εξερευνήστε τις απολαυστικές ποικιλίες της σειράς:



Espresso Roast

Η καρδιά όλων των χειροποίητων ροφημάτων των Starbucks έχει έντονο χαρακτήρα που χαρίζει πλούσια γευση με γλυκιές και καραμελένιες νότες. Πολυεθνικό χαρμάνι που χαρακτηρίζεται από σκούρο καβούρδισμα και πλούσια γεύση με νότες καραμέλας.

 

Colombia

Καλλιεργείται στα οροπέδια των Άνδεων στην Κολομβία που χαρίζουν στον μονοποικιλιακό Colombia ισορροπημένη γεύση, γεμάτο σώμα και νότες ξηρών καρπών στο τελείωμα. Ισορροπημένος, μετρίου καβουρδίσματος με διακριτές νότες ξηρών καρπών.

 

Kenya

Αγαπήθηκε για τη ζωηρή του οξύτητα και τις φρουτώδεις νότες του και αναδεικνύεται ιδανικά στην παρασκευή κρύων ροφημάτων. Μονοποικιλιακός, μετρίου καβουρδίσματος, χαρακτηρίζεται από σύνθετη γεύση με φρουτώδεις νότες.

 

Guatemala

Προέρχεται από την κοιλάδα Antigua στην Γουατεμάλα και διακρίνεται για τις νότες λεμονιού, σοκολάτας και μπαχαρικών που προσφέρουν ένα χαρακτηριστικά κομψό τελείωμα. Μονοποικιλιακός, μετρίου καβουρδίσματος, διαθέτει σύνθετη γεύση με νότες κακάο και μπαχαρικών.

 

ESPRESSO CAPSULES ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ AΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Η Starbucks αναπτύσσει ένα από τα πιο εξελιγμένα προγράμμα αναλύκλωσης καψουλών, χάρη στο οποίο οι χρησιμοποιημένες κάψουλες συγκεντρώνονται, τα υλικά τους διαχωρίζονται σε πλαστικό, αλουμίνιο και ίζημα καφέ, και κατόπιν ανακυκλώνονται αναλόγως.

 

1. ΣΥΛΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΕ

Προμηθευτείτε την ειδική σακούλα όπου μπορείτε να τοποθετήσετε μέχρι και 75 χρησιμοποιημένες κάψουλες προς ανακύκλωση.Μπορείτε να συλλέξετε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κάψουλα που είναι συμβατή με οικιακές μηχανές Nespresso®*

 

2. ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ τη σακούλα σε οποιοδήποτε κατάστημα Starbucks. Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα στο www.starbucks.com.cy.

 

3. ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ τις κάψουλες διαχωρίζοντας τα υλικά που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ