Η Melissa Hekkers δίνει χρώμα στον Ακάμα

«My Akamas Mandala».

 


Το βιβλίο αυτό, αποτελεί συνέχεια της πετυχημένης έκδοσης του «My Nicosia Mandala» Colouring Book που κυκλοφόρησε πέρσι παρουσιάζοντας τους 11 προμαχώνες της Λευκωσίας.

Η συγγραφέας/δημιουργός τους, ακολουθεί τη φιλοσοφία ζωγραφικής των μάνταλα για να εμπλέξει τον αναγνώστη στο θέμα και να τον προτρέψει να συνεχίζει τη δημιουργία.

Στο «My Akamas Mandala», η συγγραφέας/δημιουργός του, εμπνέεται από σχήματα και μορφές διαφόρων ποικιλιών ενδημικών λουλουδιών της περιοχής του Ακάμα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης – συζήτησης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την τεχνική και φιλοσοφία των μάνταλα, αλλά και για την πορεία δημιουργίας του βιβλίου, όπου με μοναδικό και διαδραστικό τρόπο καταφέρνει να συνδυάσει την τέχνη με τη φυσική κληρονομιά του νησιού.

Η παρουσίαση-συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου, στις 7:30 το βράδυ, στο οίκημα της οργάνωσης «Φίλοι της Γης», που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου 361, στη Λεμεσό.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την οργάνωση Φίλοι της Γης Κύπρου Αγίου Ανδρέου 361, 3035 Λεμεσός Τηλ.: 25 347042


Σχετικα

Γιατί στη Σαντορίνη μαγειρεύουν και τρώνε λεοντόψαρα και γερμανούς;

Η μοναδικότητα της μικρής πουά ζέβρας που εντοπίστηκε ελεύθερη στην Αφρική

Γιατρός στην Κρήτη τραγουδά στους ασθενείς σε ογκολογική κλινική

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen