Βρήκαμε που πάνε οι κάλτσες που εξαφανίζονται ανεξήγητα

Το μυστήριο λύθηκε και κανένα σύννεφο δεν σκεπάζει πλέον την υπόθεση «χαμένη κάλτσα».

 


Article featured image
Article featured image

Το σκηνικό το έχουμε ζήσει όλοι άπειρες φορές και το χειρότερο απ’ όλα ήταν ότι δεν μπορούσε κανείς να δώσει μια απάντηση για το πως το ζευγάρι με τις κάλτσες που βάλαμε για πλύσιμο βγήκε από τον κάδο single. Έτσι πετάξαμε άπειρες κάλτσες στα σκουπίδια, χωρίς ποτέ μέχρι σήμερα να ανακαλύψουμε τι συνέβη.

Όλα αυτά μέχρι που ένα ζευγάρι διαχειριστών ακινήτων, έριξε φως και αποκάλυψε τι συμβαίνει με τις χαμένες κάλτσες.

Όταν ο σύζυγος της Κάθι Χινζ, χρειάστηκε να φτιάξει το χαλασμένο τους πλυντήριο,  αφαίρεσε αρχικά το μπροστινό πλαίσιο ήρθε αντιμέτωπος με ολόκληρη γκαρνταρόμπα από ρούχα. Όταν δε, έβγαλε και την αντλία του νερού που βγάζει το νερό από το πλυντήριο, βρήκε μέσα 7 δολάρια σε ψιλά, λαστιχάκια και καρφίτσες.

 



 

«Για όλους εσάς που ορκίζεστε ότι το πλυντήριό σας τρώει τα ρούχα και σας έχουν πει οι «επαγγελματίες» ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά απλός μύθος…Ορίστε οι αποδείξεις», έγραψε η Κάθι στο Twitter, όταν ανάρτησε τις σχετικές φωτογραφίες από το περιστατικό. Η ανάρτηση της Κάθι στο Twitter έγινε ανάρπαστη, όταν μια χρήστης που ονομάζεται Σάρα το κοινοποίησε με τον τίτλο «Δεν νιώθω πια τρελή που χάνω κάλτσες.».

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ