Αυτός είναι ο επικρατέστερος χώρος για πραγματοποίηση της Eurovision στην Κύπρο

«Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε». Αυτό είναι αλήθεια. Από την άλλη, όμως, μια φορά (στις 35 που συμμετείχαμε) που έχουμε τόσες πιθανότητες να κερδίσουμε τον διαγωνισμό, τι θα μας αποτρέψει από το να κάνουμε όνειρα και να φτιάχνουμε σενάρια;

 


Article featured image
Article featured image

Μετά το χθεσινό, χιουμοριστικό άρθρο με τίτλο «5+1 πιθανοί χώροι για τη διοργάνωση της Eurovision στην Κύπρο το 2019», την απάντηση ήρθε να δώσει σήμερα το πρωί (Πέμπτη) ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον ACTIVE.

Ερωτηθείς ο Μιχάλης Μαραθεύτης, ο οποίος βρίσκεται στη Λισσαβόνα της Πορτογαλίας μαζί με την αποστολή, ποιος είναι ο επικρατέστερος χώρος στο νησί για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού σε περίπτωση που κερδίσουμε τελικά, δεν δίστασε να δώσει απάντηση.

Κάνοντας αναφορά στη διεξαγωγή του «The Junior Eurovision Song Contest», το 2008, στην Κύπρο, ο κύριος Μαραθεύτης υπενθύμισε ότι ο διαγωνισμός τότε διοργανώθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού», Palais des sports.

Κάνοντας τον συσχετισμό και αναφερόμενος στις προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί ο χώρος σύμφωνα με την EBU, ανέφερε από αέρος ότι μόνο ο συγκεκριμένος χώρος θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να φιλοξενήσει τη Eurovision στην Κύπρο.

Παρόλα αυτά, διευκρίνισε πως δεν είναι σωστό να προτρέχουμε και να συζητάμε αυτή τη στιγμή για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, από την άποψη ότι δεν έχουμε κερδίσει τον διαγωνισμό.

 

Στιγμιότυπο από τη διοργάνωση του «The Junior Eurovision Song Contest», το 2008, στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού», Palais des sports


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ