Ο Κασιδιάρης «κράζει» Φουρέιρα στη Βουλή κι εμάς στα Fuego μας

Ah yeah ah yeah ah yeah, yeah.

 


Από χθες βλέπουμε συνεχώς να προβάλλεται από διάφορες ιστοσελίδες της Ελλάδας και της Κύπρου το ρατσιστικό παραλήρημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη εντός της ελληνικής βουλής, σε συζήτηση για το θέμα της ένταξης της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής για να δικαιολογήσει τις απόψεις του για το ότι η Αλβανία δεν πρέπει να εισέλθει στην Ε.Ε, κάνει αναφορά σε λαμόγια Αλβανίδες τραγουδίστριες και ποδοσφαιριστές που έρχονται στην Ελλάδα και βγάζουν χρήματα εις βάρος των Ελλήνων.

Ο βουλευτής, γνωστός λάτρης του πολιτισμού και των τεχνών, κάνει ιδιαίτερη μνεία στη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision και κυρίως στην εκπρόσωπό μας, μιλώντας με τα πιο γλυκά και κολακευτικά σχόλια. «Βλέπετε ποιοι είναι οι Αλβανοί, βλέπετε την περίπτωση της Eurovision που διαφημίζεται μια τραγουδίστρια που έλεγε δεν είναι Αλβανίδα. Έλεγε ότι είναι από τη Γουατεμάλα, την Νικαράγουα, …..και όλοι αυτοί… κάτι αποτυχημένοι ποδοσφαιριστές Αλβανοί, κάτι τραγουδίστριες, που πιάνουν λεφτά στην Ελλάδα, γιατί εδώ υπάρχουν πολλά κορόιδα. Αρχίζουν μετά να φοράνε μπλουζάκια του UCK, μπλουζάκια της Αλβανίας. Όποιος πιστεύει σε αυτά και διαφημίζει τη μεγάλη Αλβανία, έξω από την Ελλάδα», είπε.

  

Κράζεις; Θαυμάζεις!


Σχετικα

10 άτομα περιγράφουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους

Θησαυρίζει δίνοντας ονόματα σε μωρά

Νέα μόδα θέλει τις μέλλουσες μητέρες να σχεδιάζουν στα νύχια τους το υπερηχογράφημα του παιδιού τους

Η Λάρνακα υποδέχεται για πρώτη φορά το δικό της TEDx

Πάμε Σωτήρα για τις «Φωνές της Κυπριακής Μουσικής Παράδοσης»

Έρευνα υποστηρίζει ότι μετά τα 30 αυξάνεται κατακόρυφα ο κίνδυνο αποβολής