Το viral βίντεο της Σοφίας Βογιατζάκη να ερμηνεύει το τραγούδι του Ισραήλ επί σκηνής

Μπορεί στη Eurovision να το «πήρε» η Netta από το Ισραήλ, άλλη όμως είναι η πραγματική νικήτρια της φετινής Eurovision.

 


Article featured image
Article featured image

Από τον πρώτο ημιτελικό που η εκπρόσωπος του Ισραήλ, Netta, ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το τραγούδι της TOY, το πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε όλοι, σε Ελλάδα και Κύπρο, ήταν η εκπληκτική ομοιότητα της τραγουδίστριας με την Ελληνίδα ηθοποιό Σοφία Βογιατζάκη.

Μια ομοιότητα την οποία η, γνωστή για το χιούμορ της ηθοποιός, δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη, ανεβάζοντας βίντεο στο Instagram με τα χαρακτηριστικά κοτσιδάκια στο κεφάλι να τραγουδάει το Toy και να μιμείται εκπληκτικά τη Netta.

 






Ωστόσο και βλέποντας την επιτυχία της πρώτης της προσπάθειας, η δημοφιλής ηθοποιός το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που στη Λισσαβόνα πραγματοποιείτο ο τελικός της Eurovision, η ίδια ανέβηκε στη σκηνή του μαγαζιού που εμφανίζεται και έδωσε show ως Netta, με το κοινό να την αποθεώνει.  

 




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ένα πλάσμα, που γεννήθηκε την εποχή του Σαίξπηρ, αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας του

Article featured image

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια αεροσκάφους που είχε χαθεί στον Ατλαντικό πριν από 74 χρόνια

Article featured image

Γιατί οι εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης αναζητούν απεγνωσμένα παλιά βιβλία