Ξέρουμε, το έχουμε παρακάνει με τα λογοπαίγνια αλλά τι να κάνουμε που το φετινό Fuego κολλάει παντού;
Το ίδιο και η Ελένη Φουρέιρα η οποία μετά τη μεγάλη της επιτυχία στον τελικό της Eurovision η οποία έδωσε στην Κύπρο την καλύτερη της θέση, έως σήμερα έρχεται στην Κύπρο για να εμφανιστεί στην 5η πορεία Υπερηφάνειας.
Την είδηση έκανε σπρεντ μέσω των social media ο Διευθυντής του ΡΙΚ Μιχάλης Μαραθεύτης, ο οποίος ανέφερε ότι η παρουσίας της Φουρέιρα στο φετινό Pride είναι μια πρωτοβουλία του κρατικού καναλιού σε συνεννόηση με τους διοργανωτές.
Πάμε ακόμη μία:
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγάπησα
Θύμωσα
Απογοητεύτηκα
Ενθουσιάστηκα
React σε ό,τι θέλεις, γράφοντας ένα σχόλιο που δεν
ξεπερνά τους 280 χαρακτήρες, για κάτι που Αγάπησες,
κάτι που σε Ενθουσίασε, κάτι που σε Απογοήτευσε ή κάτι που σε έκανε να
Θυμώσεις. Το σχόλιό σου πριν δημοσιευτεί θα ελέγχεται, εξ ου και θα πρέπει να είναι γραμμένο σε κόσμια πλαίσια, τα οποία καθορίζονται πρωτίστως από τις βασικές αρχές της δεοντολογίας. Μαζί με το σχόλιό σου θα πρέπει απαραίτητα να αφήσεις το όνομά σου ή έστω ένα ψευδώνυμο.