Σεξομολογήσεις #389: «Άρχισα να νιώθω όπως την αρφή του!»

Article featured image
Article featured image

Tipster μου, είμαι μια κορούδα 25 χρονών και ένα χρόνο τωρά είμαι με ένα παιδί! Θέλω τον τζαι αγαπώ τον! Κάμνουμε πολλά μαζί τζαι εν πολλά καλός αλλά... στην αρχή εν μου εζήτησεν να ολοκληρώσουμε, τζαι εμένα άρεσε μου. Έννεν κανένας ασυγκράτητος… Μετά έκαμε τις κινήσεις του τζαι εκάμαμεν τι εκάμαμε (εν είπα το «ναι» που την αρχή)! Μετά, έβλεπα ότι θέλει μόνο 1-2 φορές την εβδομάδα τζαι λέω, εν που εν έχουμε τόπο δικό μας... Έσυρνα σπόντες τζαι εκάμναμεν το. Έτυχε φορά που εν έγινε 2 εβδομάδες. Εν αντέχω! Η φάση είναι πως, όποτε το κάμνουμε λέει ότι πελλανίσκει! Επέρασε που το νου μου ότι εν με θέλει... Λαλεί θέλει με... εδοκίμασα να κάμω νάζια ή να μιλήσω λίγο πιοοοο... είπε εν του αρέσκει να του τζίζουν, έστω πείραγμα ή να του μιλούν πιο hot (μόνο στο κρεβάτι θέλει). Άσε που τζαι στο κρεβάτι έννεν ενεργός... πέφτει τζαι κάμνω τα πιο πολλά εγώ. Εμίλησα του με καλό τρόπο. Λαλεί ότι θέλει με ερωτικά, αλλά εν θέλει να συζητούμε ή λέει μου «εν περνάς καλά;». Εν που την αρχή έτσι, αλλά εν αντέχω άλλο! Εμείναμε τζαι μαζί κάποιες μέρες τζαι αν δεν κάμω κίνηση ο ίδιος δεν κάμνει! Επέλλανα; Έχω κάπου λάθος; Πες μου, tipster μου! Άρχισα να νιώθω όπως την αρφή του! Πώς να του το ξαναπώ;

 

Έλα, πε μου…

Σίουρα αγαπάς τον; Εννοώ, ακόμα αγαπάς τον; Αν ξεθώριασαν τα αισθήματα που τρέφεις για τζιήνον, ξεκόλλα καλύτερα. Σαν να μου φαίνεται ότι εξατμίστηκε τούτη η κολόνια!

Εσύ κάμνεις το πρώτο βήμα; Όι λαομόν! Θα έπρεπε να είναι σούρτα-φέρτα, πάρε-δώσε, δούναι και λαβείν, σειρά σου-σειρά μου, μιαν σου-μιαν μου! Άλλως πώς, δεν λαλεί.

Λαλεί ότι πελλανίσκει, αλλά, έννεν ενεργός τελικά; Τότε, δείξε του κόκκινη κάρτα -με λλία λόγια, μεν του κάτσεις για κάμποσο καιρό για τιμωρία. Αν σε θέλει τζαι τριβιτζάζεται, εν να σε αρπάξει τζαι να σε βάλει που κάτω τζαι να δείξει την πραγματική του επιθυμία. Αν όχι… το πουλλίν επέτασε.

Τζαι άμα το πουλλίν πετάσει (κυριολεκτικά και μεταφορικά), τότε, σάστα τζα γύρασιν!

Άρα, το καλό που σου θέλω, δώσε ακόμα μια ευκαιρία, ψήνοντάς του το ψάρι στα χείλη. Αν δεν τον ξυπνήσει το τσουρούφλισμα και δεν αντιδράσει θετικά, τζαι δεν τσιππώσει πάνω σου, παραίτα. Δεν σου αξίζει να νιώθεις δίπλα του σαν αρφή του όπως λαλείς, αλλά, σαν σύντροφος, ερωμένη τζαι περήφανη γκόμενα. Sooo choose!

 



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ