Στις 9 Ιουνίου τα ψάρια της Πάφου θα παρελάσουν στη στεριά

Το ξενοδοχείο Αλμύρα θα γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος με έναν πολύ δημιουργικό και αρκετά πρωτότυπο τρόπο.

 


Συγκεκριμένα, το προσωπικό του ξενοδοχείου Αλμύρα, σε συνεργασία με το Art Studio της Κατερίνας Φουκαρά και του Αρσέντη Λισενκόβ, θα δημιουργήσουν πρωτότυπες κατασκευές που θα απεικονίζουν ψάρια, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προστασίας του πλανήτη και αλλαγής συνηθειών, αφού πολλά υλικά που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας, λανθασμένα καταλήγουν στα σκουπίδια και αρκετές φορές στη θάλασσα, προκαλώντας τον θάνατο χιλιάδων ψαριών και άλλων θαλάσσιων οργανισμών.

Αποκορύφωμα της έκθεσης «EcoArt» που θα παρουσιαστεί στο Αλμύρα και θα είναι ανοιχτή προς το κοινό έως τις 24 Ιουνίου, θα είναι η παρέλαση με την ονομασία «Fish Mob», η οποία θα ξεκινήσει από το «Ουζερί» του ξενοδοχείου Αλμύρα, στις 9 Ιουνίου, από τις 11:00 πμ ως τις 2:00μμ.

 

 

Η παρέλαση, στην οποία μπορεί να συμμετάσχει και το κοινό, θα περάσει από το λιμάνι, με τους συμμετέχοντες να κρατούν στα χέρια τους τις δημιουργίες τους!

Η έκθεση διοργανώνεται με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και περιλαμβάνεται σε σειρά εκδηλώσεων παγκοσμίως, που στόχο έχουν την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 26888762.

 


Σχετικα

«Χτυπούσε κάθε μέρα τη μητέρα μου κι εκείνη δεν μιλούσε γιατί φοβόταν ότι θα μας βλάψει όλους»

«Έζησα μαζί σου Αφροδίτη…»

Αν δεν είδες την εμφάνιση της Celine Dion στο Carpool Karaoke δεν ξέρεις τι έχασες

Η εντυπωσιακή εικόνα από το φράγμα της Άλασσας που βιντεογράφησε η Cyprus from Air

Η 16χρονη Ελευθερία Κουφού απουσιάζει από την οικία της

Δύο μπαμπάδες γίνονται viral την πρώτη ημέρα που υιοθέτησαν τον γιό τους