Το σλόγκαν στο σακάκι από τα Zara που φόρεσε η Melania για να πάει στους πρόσφυγες

Είναι η αλήθεια πως τον τελευταίο καιρό δεν έκανε καθόλου εμφανίσεις η Πρώτη Κυρία, σε βαθμό που σχολιάστηκε έντονα από τα ΜΜΕ, ότι δηλαδή κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση της με τον Trump.

 


Article featured image
Article featured image

Και τσουπ, εμφανίζεται ξαφνικά να ανεβαίνει τη σκάλα του αεροπλάνου για να επισκεφτεί τα κέντρα κράτησης παιδιών, εκεί όπου έχουν μεταφερθεί μικρά παιδιά τα οποία χωρίστηκαν από τους μετανάστες γονείς τους αφού οι τελευταίοι συνελήφθησαν στα σύνορα με το Μεξικό.

Ως εδώ καλά, θα μου πεις, αφού κιόλας είναι γνωστό ότι η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου άσκησε ασφυκτικές πιέσεις για να αλλάξει η πολιτική του Λευκού Οίκου.

Τι μεμπτό υπάρχει στην κίνησή της να επισκεφτεί τα παιδιά;

 



 

Τίποτα, είναι η απάντηση. Ή ίσως τίποτα εκτός φυσικά από την εμφάνισή της. Λίγο περίεργο να επισκέπτεσαι τους πρόσφυγες με χακί jacket από τα ZARA, πάνω στο οποίο αναγράφεται η ατάκα «I really don't care, do u?».

 



 

Εκτός φυσικά από τα αρνητικά σχόλια στο twitter για την άστοχη ενδυματολογική επιλογή της Melania, ήταν και αυτοί που είδαν μια δεύτερη ανάγνωση, ότι δηλαδή ο παραλήπτης του μηνύματος μπορεί να ήταν και ο σύζυγός της.

Ο ίδιος, φυσικά, -σιγά που δεν θα το έκανε- έδωσε τη δική του εξήγηση…

 


 

Πάντως, το γεγονός ότι η πρώτη κυρία που όπως γνωρίζουμε ντύνεται αποκλειστικά με μάρκες όπως Dolce & Gabbana, Valentino κλπ, αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει ένα jacket που κοστίζει μόλις 39 δολάρια, είναι κι αυτό μια παράμετρος που θέτει ερωτηματικά.

 


 

Μετά τη σημερινή σημαντική επίσκεψη στο Τέξας, ελπίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης δεν θα επικεντρωθούν στην γκαρνταρόμπα της», ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής σε ανακοίνωσή της.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ