Οι νικητές του διαγωνισμού της CITY παγώνουν ήδη τις Heineken τους

Τελικός Μουντιάλ χωρίς (τσακρίν) μπίρες γίνεται; Δεν γίνεται.

 


Article featured image
Article featured image

Φωτογραφίες: Θεοδώρα Ιακώβου

 

Γι’ αυτό και η CITY σε συνεργασία με τη Heineken φρόντισαν να εφοδιάσουν 5 τυχερούς αναγνώστες της ιστοσελίδας με 2 κιβώτια (των 24) μπίρες Heineken τον καθένα, μέσω online διαγωνισμού, έτσι ώστε να παρακολουθήσουν το μεγάλο τελικό του Μουντιάλ μεταξύ Γαλλίας και Κροατίας με τον καλύτερο τρόπο

Η διαδικασία απλή. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να κάνεις tag κάτω από το post τουλάχιστον 3 φίλες / φίλους σου με τις οποίες / τους οποίους θα ήθελες ιδανικά να μοιραστείς τη χαρά του να βλέπεις μπάλα με παγωμένες HEINEKEN.

Με τις συμμετοχές να αγγίζουν τις 500, χωρίς να υπολογίζουμε τις δεκάδες κοινοποιήσεις και τα reactions, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου -έπειτα από κλήρωση- προέκυψαν οι 5 τυχεροί νικητές του διαγωνισμού οι οποίοι την Πέμπτη, 12 Ιουλίου, ήρθαν στα headquarters της CITY για να παραλάβουν το δώρο τους.

Οι Τάσος Κακουλλής, Έλενα Ανδρέου, Μαρία Ιωάννου, Μάριος Κυριάκου και Ανδρέας Μαυρίδης ήταν οι 5 που τελικά πήραν τα κιβώτια με τις Heineken και απ’ ότι μαθαίνουμε, ήδη τις παγώνουν, κάποιοι για το μεγάλο τελικό της Κυριακής, ενώ άλλοι έχουν διαφορετικά σχέδια...



Πώς θα αξιοποιήσουν το δώρο τους οι νικητές;

 

«Θα τις απολαύσουμε την Κυριακή με τον τελικό του Μουντιάλ και κάποιες θα τις αφήσουμε για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τρίτη, στο Champion League. Άλλωστε, η Heineken είναι και η επίσημη μπίρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης».

Τάσος Κακουλλής

 

 

«Θα τις απολαύσω παγωμένες τσακρίν, με chips, και κούννες την Κυριακή στον τελικό του Μουντιάλ».

Ανδρέας Μαυρίδης

 

 

«Είμαστε πολυμελής οικογένεια γι’ αυτό και οι μπίρες θα εκτιμηθούν δεόντως. Σίγουρα θα τις πιούμε παγωμένες στην επόμενη οικογενειακή συνεύρεση».

Μαρία Ιωάννου

 

 

«Θα τις καταναλώσουμε πιθανότατα σε κάποιο πάρτι, κατά προτίμηση προς παραλία μεριά».

Μάριος Κυριάκου

 

 

«Ήδη έχω καλέσει φίλους και φίλες στο σπίτι για την Κυριακή, για τον τελικό του Μουντιάλ, λέγοντάς τους ότι θα τους έχω μια έκπληξη».

Έλενα Ανδρέου



Εκ μέρους της Έλενας Ανδρέου το δώρο παρέλαβε ο αδελφός της

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ