Αστυνομικοί – μοντέλα ποζάρουν βγάζοντας σέλφι την ώρα που πατάσσουν το οργανωμένο έγκλημα

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας -στις 10:00 ακριβώς.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

Αστυνομικοί, Κύπριοι Αστυνομικοί, πήγαν για έρευνα και έβγαλαν μια σέλφι για το καλό 

Πας να ερευνήσεις μια σοβαρή καταγγελία, μπαίνεις στο χώρο με τα αλεξίσφαιρα γιλέκα σου, με τη στολή σου, με τα διακριτικά σου, κρίμα είναι να μην βγάλεις μία σέλφι να σε δουν και οι φίλοι σου στα social media. Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκαν οι δύο αστυνομικοί που μετέβησαν για έρευνα στην Αγία Νάπα και η κάμερα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης τους «έπιασε» να βγάζουν σέλφι.

 



Όπως προκύπτει, έπειτα από καταγγελίες επιχειρηματιών της περιοχής, αστυνομικοί οι οποίοι «εισβάλλουν» συχνά στα μαγαζιά τους ένεκα των ερευνών για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, αντί να ερευνούν ποζάρουν και φωτογραφίζονται σε διάφορα υποστατικά της Αγίας Νάπας, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις προχωρούν ένα βήμα παρακάτω στους ρυθμούς της εποχής βγάζοντας και selfies. Σχετικό υλικό μάλιστα κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο.

 



Η επίσημη θέση της δύναμης, δια του εκπροσώπου, της είναι ότι το θέμα διερευνάται ενώ παράλληλα εξετάζεται το περιεχόμενο του φωτογραφικού υλικού. Αναλόγως, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να δοθούν οδηγίες για τη διεξαγωγή έρευνας.

Περισσότερες πληροφορίες στο Sigmalive.com

 

 

Ο αποκλεισμός του Αποέλ από το Champions League έφερε γκρίνια και αποδοκιμασίες

Μπορεί ο χθεσινοβραδινός αγώνας στο ΓΣΠ μεταξύ Αποέλ και Σούντοβα να έληξε με 1-0 υπέρ του Αποέλ, ωστόσο η κυπριακή ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Champions League με αποτέλεσμα μετά το τέλος τους αγώνα οι οπαδοί των γαλαζοκριτρίνων να γιουχαΐζουν τους παίχτες τους, ενώ στις κερκίδες και στα αποδυτήρια της Σούντοβα να επικρατεί ευφορία και ικανοποίηση για τη μεγάλη πρόκριση.  

 

Μετά την ήττα, ο πρόεδρος του Αποέλ διευκρίνισε ότι δεν τίθεται θέμα αλλαγής προπονητή και ότι στόχος είναι τώρα το Europa League.

 

Πληροφορίες και υλικό από Sigmalive Sports

 

 

«Αυξήσεις πεταμένες στα σκουπίδια»

Αν ήταν ποίημα, αυτός θα ήταν ο τίτλος εμπεριέχοντας κάποιο λυρισμό και μία υποψία αλληγορίας, ωστόσο στην εποχή της ανακύκλωσης των πάντων, η ευρωπαϊκή Κύπρος αντί να κλείσει τους σκυβαλότοπους, επιλέγει απλώς να τους μεταφέρει και επιπλέον να μας φορτώσει με αυξημένο κόστος σκυβάλων για τη μετακόμιση.

 

Image result for κοτσιάτης



Έτσι, λοιπόν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο επόμενος λογαριασμός για τα σκύβαλα θα είναι ακόμη πιο τσιμπημένος και από τα 150/170 ευρώ που είναι σήμερα, θα ανέλθει από 200 έως 250 ευρώ, ανάλογα με το δήμο και τους τόνους σκυβάλων που διαχειρίζεται. Για να είμαστε πιο ακριβείς αυτή η μετακόμιση από τον Κοτσιάτη στου Κόσιη θα ανεβάσει το κόστος από 8 ευρώ/τόνο που είναι σήμερα στα 43ευρώ/τόνο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ