Το Absolut Extrakt ήρθε για να γίνει το νέο αγαπημένο μας σφηνάκι!

Γιορτάζοντας τη σουηδική κληρονομιά της Absolut και μπαίνοντας σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, η Tempo Beverages Cyprus λανσάρει το Absolut Extrakt στην κυπριακή αγορά. Το νέο προϊόν είναι ένα εκρηκτικό, εύγευστο αλκοολούχο ποτό που συνδυάζει τη βότκα με την έντονα αρωματική γεύση του πράσινου κάρδαμου και άλλα μυστικά συστατικά.

 


Article featured image
Article featured image

Η στιγμή που απολαμβάνουμε ένα σφηνάκι, αποτελεί μια τελετουργία και μια εμπειρία που θέλουμε να μοιραζόμαστε μαζί με τους φίλους μας. Το Absolut Extrakt έρχεται να μας προσφέρει μια εναλλακτική επιλογή ενός εύγευστου αλκοολούχου ποτού που, εκτός από το μοναδικό προφίλ γεύσης που το χαρακτηρίζει, προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας χωρίς να είναι πολύ γλυκό ή να αφήνει σκληρή επίγευση. Το αλκοολικό του επίπεδο είναι στο 35% vol. και απολαμβάνεται καλύτερα παγωμένο, ιδίως τους καυτούς μήνες του καλοκαιριού.

Το Absolut Extrakt αναδεικνύει τη μακρά παράδοση των Σουηδών, που συνήθιζαν να  εμπλουτίζουν το αλκοόλ με μπαχαρικά, βότανα και φυτικά εκχυλίσματα για εκατοντάδες χρόνια. Ο σχεδιασμός της φιάλης αποτελεί φόρο τιμής στο παγκοσμίως εικονικό μπουκάλι της Absolut που είναι εμπνευσμένο από παραδοσιακά μπουκάλια που χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν για φαρμακευτικούς σκοπούς.

Όπως και κάθε σταγόνα της Absolut Vodka, έτσι και το Absolut Extrakt παρασκευάζεται στο Åhus της Σουηδίας.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της Absolut, καθώς και όλων των brands της Pernod Ricard στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus, η θυγατρική εταιρεία του εμπορικού κολοσσού Tempo στο Ισραήλ.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ