Όλες οι λεπτομέρειες για την ακυρωθείσα συναυλία του DJ Snake και για τη νέα ημερομηνία

Στις 18 Ιουλίου, 4-5 χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στην παραλία των Φοινικούδων για να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία του παγκοσμίου φήμης DJ Snake.

 


Article featured image
Article featured image

Ενώ ο κόσμος διασκέδασε στις δύο μουσικές σκηνές που είχαν στηθεί ειδικά για το event, Main Stage (Electronic Music) & RnB, με τους 14 συνολικά local καλλιτέχνες και DJs, η διοργανώτρια εταιρεία βρισκόταν σε επικοινωνία με τον ίδιο τον καλλιτέχνη και τους managers του αφού ενημερώθηκαν πως το private jet που θα τον μετέφερε από το Παρίσι στην Κύπρο παρουσίασε κάποιο τεχνικό πρόβλημα.

Η ώρα περνούσε, ο κόσμος ανέμενε να δει στη σκηνή τον Γάλλο superstar και οι άνθρωποι της Moonlight Show Productions Ltd προσπαθούσαν αρχικά να λάβουν την επιβεβαίωση από τον ίδιο για τη νέα ημερομηνία (συγκεκριμένα την 29η Ιουλίου) αλλά και από τον Δήμαρχο Λάρνακας ότι κατά την ημερομηνία αυτή ο χώρος στις Φοινικούδες θα είναι διαθέσιμος.

Όπως και έγινε. Στις 23.00 το βράδυ, τόσο επί τόπου (στον χώρο της συναυλίας) όσο και μέσω των social media, βγήκε η επίσημη ανακοίνωση ότι ο DJ Snake θα έρθει στην Κύπρο, την Κυριακή 29 Ιουλίου.

 



 

Ανακοίνωση έκανε και ο ίδιος μέσω Facebook:

 

 

Σε σχέση με τα εισιτήρια, ο κόσμος ενημερώθηκε ότι στην έξοδο της συναυλίας μπορούσε να προμηθευτεί με wristbands τα οποία είτε θα μπορεί να χρησιμοποιήσει κατά τη νέα ημερομηνία είτε θα μπορεί να εξαργυρώσει (παρουσιάζοντάς τα μαζί με το εισιτήριο στο οποίο φαίνεται πάνω η τιμή αγοράς) με τα λεφτά του από την αμέσως επόμενη μέρα της συναυλίας (από τις 30/7 και έπειτα).

 

Πληροφορίες και εισιτήρια στο 77772939 και στο moonlight.ticket.com.cy

 

Η μεγάλη συναυλία είναι POWERED BY SUPER FM

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ