Ανοίγει απόψε για τελευταία φορά το Timothy’s Art Bar

Κατεβάζει ρολά το πιο εμβληματικό μαγαζί της Πάφου, προσωρινά (;).

 


Έχει πρόβλημα με τις άδειες, για το ποτό και τον ήχο. «Δεν μας δίνουν άδεια με τίποτα», αναφέρει στη CITY ο Παφίτης καλλιτέχνης Γιάννης Σακέλλης, οποίος ζει το Timothy’s από τότε που πρωτολειτούργησε από τον Timothy -πριν από 20 χρόνια.

Το γνωστό μπαρ Timothy’s Art & Bar κλείνει προσωρινά (;), με την τύχη του πλέον να καθορίζεται από αποφάσεις που θα παρθούν σε δικαστικές αίθουσες.

Όσοι το ξέρουν από πρώτο χέρι, γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν πρόκειται για ένα απλό μαγαζί αλλά για έναν χώρο κοινωνικών συνευρέσεων, ένα χώρο συνάντησης ντόπιων και ξένων, από διάφορα κοινωνικο-οικονομικά στρώματα, έναν χώρο που έχει διοργανώσει ουκ ολίγα events και εκθέσεις, έναν χώρο που φιλοξενεί (και ανέκαθεν φιλοξενούσε) έργα τέχνης.

Απόψε, ένας κύκλος κλείνει, ως θύμα της ασυνεννοησίας, της γραφειοκρατίας και της μη ύπαρξης οράματος, σε μια «πόλη που μπορεί να αλλάζει εξωτερικά/επιφανειακά, πλην όμως στην ουσία είναι νεκρή!», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο post της η Έλενα Μιχαήλ, φανατική θαμώνας του Timothy’s.

«Λυπάμαι αυτούς που πραγματικά δεν έχουν ζήσει ούτε έχουν καταλάβει την αξία του Timothys, λυπάμαι αυτούς που δεν θα το γνωρίσουν ποτέ…», συμπληρώνει.

 


Σχετικα

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου γίνεται 69

Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής

Στις 9 Αυγούστου, στο Κάστρο της Πάφου θα συμβεί κάτι μαγικό

Θέλεις να ζήσεις από κοντά την εμπειρία του τελικού Starbucks Barista Championship 2019

Γιατί κάποιοι παντρεμένοι άντρες δεν φοράνε τη βέρα τους;

Στην Κύπρο, το γάλα, το τυρί και τα αυγά τα πληρώνουμε σε βάρος χρυσού