Οι εκπαιδευτικοί βγήκαν μαζικά στους δρόμους

Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας.

 


Article featured image
Article featured image

Παρακάτω, οι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας -Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018- όπως τις είδε η CITY.

 

Η μεγάλη πορεία των εκπαιδευτικών

Στις 6 το απόγευμα της Τρίτης, εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά άρχισαν να μαζεύονται στην ΠΑΣΥΔΥ για την πορεία διαμαρτυρίας για την Παιδεία, στο Προεδρικό.

Εν αρχή, πρέπει να είχαν μαζευτεί στο σημείο 5-6 χιλιάδες άτομα, ενώ καθ' όλη τη διαδρομή ενσωματωνόταν ακόμα περισσότερος κόσμος.

 

 

Η ΑΕΚ ξανά στα σαλόνια του Champions League

Μετά από 12 χρόνια αποχής από τους ομίλους του Champions League η ΑΕΚ επιστρέφει εκεί, μετά την ισοπαλία 1-1 στο ΟΑΚΑ.

Να θυμίσουμε πως στο πρώτο παιχνίδι, πριν από μια βδομάδα, η ΑΕΚ είχε κερδίσει εκτός έδρας τη Βίντι, με 2-1, θέτοντας ήδη από τη Βουδαπέστη τις βάσεις για την πρόκριση.

Σημαντικό στατιστικό στοιχείο είναι πως η Ένωση παραμένει αήττητη για 14 σερί ματς στην Ευρώπη!

 

 

Θρίλερ για 875 επιβάτες σε πλοίο στο «Ελ. Βενιζέλος» - Φωτιά εν πλω

Στο λιμάνι του Πειραιά στην προβλήτα Ε12, στην ακτή Ξαβερίου, έδεσε το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε τα μεσάνυχτα στο γκαράζ του, ενώ βρισκόταν με 875 επιβάτες 8 ναυτικά μίλια ανοικτά της νησίδας του Αγ. Γεωργίου.

Σαράντα λεπτά μετά τον απόπλου του πλοίου ξεκίνησε η αποβίβαση των επιβατών από το πλαϊνό μέρος του πλοίου με σκάλα και με τη βοήθεια της ΕΜΑΚ.

Πολλοί από τους επιβάτες με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας αναμένεται να καταλύσουν σε ξενοδοχεία, ενώ το δρομολόγιο του Ελευθέριος Βενιζέλος θα γίνει αργότερα σήμερα το πρωί από άλλο πλοίο που θα το αντικαταστήσει.

Δέκα οχήματα με 48 πυροσβέστες και δύο ομάδες της ΕΜΑΚ συμμετέχουν στην επιχείρηση πλήρους κατάσβεσης της φωτιάς στο πλοίο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ