Το κρυμμένο μήνυμα στο iconic μπουκάλι της Perrier

Με αυτό τον τρόπο αποχαιρέτησε το καλοκαίρι.

 


Article featured image
Article featured image

Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, τo Perrier αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με τον πιο #extraordinaire τρόπο!

Με ένα μήνυμα κρυμμένο στο πιο iconic μπουκάλι, οι 150 extraordinaire καλεσμένοι έλαβαν την πρόσκλησή τους για το πιο εντυπωσιακό boat party της χρoνιάς.

Με σημείο συνάντησης το παλιό λιμάνι της Λεμεσού και λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα, οι καλεσμένοι επιβιβάστηκαν στο Catamaran του Perrier για μια τρίωρη διαδρομή κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της πόλης.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας Laiko Cosmos Trading που εισάγει και διανέμει το Perrier στην Κύπρο, ήταν εκπρόσωποι των ΜΜΕ, του καλλιτεχνικού χώρου, σχεδιαστές μόδας, bloggers και influencers. 

Ο κος Βασίλης Πετρίδης, CEO της Laiko Cosmos Trading, ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την παρουσία τους και την συνεχή υποστήριξή τους για τα τελευταία 25 χρόνια κατά τα οποία το Perrier κατέχει την ηγετική θέση στην κατηγορία του, στην Κυπριακή αγορά.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι απόλαυσαν Perrier signature cocktails, διασκέδασαν με τη μουσική του dj AndrezP, και μοιράστηκαν τη γαλλική φινέτσα και κομψότητα που χαρακτηρίζει το Perrier, με τον πιο #extraordinaire τρόπο!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ